Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie chcę seksu

seks!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem z narzeczonym 4 lata. Ja mogę się kochać nawet kilka razy dziennie, on góra raz na 2 dni. Ciąglę chcę seksu...a on odmawia czuję się niechciana. Mówię mu że każdy chciłaby mieć pannę taką jak ja a on na to że mnie bardzo kocha ale seksu tyle nie potrzebuje że robię się nachalna. Mogę mu robić loda codziennie..on już nie chce...mówi że mu zbrzydło. Czy ja jestem nimfomanką? jak myślicie? Czy nasz związek przetrwa?

mam na imię Przemek, a mój chłopak - Eligiusz.

Gość Centurion
Facet ma niskie libido , Ty za to bardzo wysokie .Mysle ze musicie ze soba powaznie porozmawiac .

Gość Centurion
ja i mój chłopak mamy wysokie libido, dlatego możemy nwazjem zaspokajać nasze odbyty nawet po 5 razy dziennie! :)

extra podszywy... rozmawiałam nie raz nic to nie dało pytanie co dalej? ja siedzę teraz na necie myśląc o seksie on śpi i nie ma ochoty na igraszki...

ale ja nie chcę...ja chcę z nim a on śpi już raz się na niego rzuciłam podczas snu to był zajebisty seks a jak 2 raz tak zrobiłam to mnie olał faceci!!!jak myślicie? chcielibyście mieć taką dziewczynę jak ja w stałym związku czy bym się wam nie znudziła?

wiesz to zalezy od twojego faceta...ja czasem tez nie mam ochoty na seks ale to zwykle ze zmeczenia

to by wychodziło że jest zmęczony codziennie 24 na dobę? teraz seks po 4 latach jest 2 razy na tydzien ja potrzebuje duzo częsciej mamy się pobrać boję się że go zdradzę

kocham go chcę żeby był moim mężem gdzie ja mam znależc faceta który będzie chciał się pieprzyc codziennie po 4 latach?

wiesz co z mojego doswiadczenia wynika ze jesli by cie co jakis czas raz a pozadnie zerznol to by ci sie nie chcialo codziennie...ale widac ze chyba za kazdym razem nie do konca sie zaspokajasz

Gość hubcio
u mnie jest odwrotnie ja chce a żona daje mi raz wtygodniu , chciałbym taką laske jak ty .

nie lubię pigułek poza tym dlaczego mam sobie obniżyć libido?kocham seks!!! ja podczas każdego seksu mam orgazm często kilka orgazmów on mnie tak 2 razy w tygodniu porzadnie rznie ale co mi z tego? ja i tak chcę seksu!!!

nono to z ciebie fajna suka jest:) ja bym byl taka zachwycony:)

Gość hubcio
ja mam kotku tak samo mimo ze jestesmy prawie 10 lat po slubie .

chciałbyś mnie mieć? tylko ciekawe na jak długo? bo mój na początku był ogierem seks kilka razy na dzień po 4 latach bardzo rzadko chyba jestem nimfomanką....

Gość hubcio
ok on jest młodszy odemnie i jóż mu sie nie chce ja ten etap pszeszedłem

wiesz ja z jedna bylem przez 3 lata...jesli dzewczyna jest fajna ostra i ulegla suka to mam ochote praktycznie non stop ja rznac....jak kutas nie daje rade to znajde inny sposob:) czasem robilem jej z tydzien rpzerwy ale to po to zeby sie bardziej nakrecil....wtedy sama przychodzila i prosila bym ja zerznol a mnie to strasnzie krecilo:)

Gość hubcio
nie jesteś nimfomanką tylko normalną dziewczyna

przyczyna wiekszosci rozwodow jest niedopasowanie seksualne rozne temperamenty i potrzeby

ja nawet kocham seks podczas okresu powiedziałabym że wtedy jestem bardziej napalona a on o seksie podczas okresu nie chce już słyszeć tak samo ja mu chcę robic loda codziennie bo mnie to podnieca a co do minetki muszę go błagać kurczę ja chcę tylko żeby mnie ktoś popieprzył a on spi....

nonoz ciebie to jest niezly material na fajna suke....szkoda ze zajeta:/

w ogóle strasznie lubię seks w różnych pozycjach różne świnstewka uwielbiam patrzeć jak mój narzeczony ma orgazm ale on chce seksu rzadko ostatnio jest tylko bo ja proszę....

Gość znam_To
a nigdy nie chcialas go zdradzic?

nie chcę go zdradzić bo go kocham boję się że on będzie chciał seksu coraz rzadziej nie chcę seksu bez miłości co mam zrobić? jego potrzeby raczej się nie zmienią prawda?

Gość znam_To
zmienia na jeszcze mniejsze.....przykro mi malutka ale z doswiadczenia wiem ze albo bedziesz lazila sfrustrowana albo go zdradzisz.... ja tez tak miala

Gość znam_To
ja na poczatku sie czesto z kolesiami przez internet zabawiala:) zeby sie rozladowac ale to nie wystarczalo:P tez tak robisz?