Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna nahajka

niekonwencjonalna niewolnica od zaraz

Polecane posty

Gość czarna nahajka

Mała drobna blondynka. Niebieskie oczy. Mały, okrągły biust, wrażliwe sutki, okrągła, odstająca, jędrna pupa. To ja. Marzę o kochanku, który będzie 100% męski, któremu będę mogła się oddać, ale bez poniżania i bicia, wydawania oschłych rozkazów. Mężczyzna musi być dojrzały, mądry i ma mnie sobie podporządkować siłą emanującą od niego, a nie pięścią. Choć silny, nie może mnie poniżać, a wręcz powinien być wrażliwy na moje odczucia i podniecenie. W końcu oboje mamy czerpać z tego przyjemność. Związanie byłoby ciekawym początkiem.... Czy ktoś chętny do interaktywnej przygody?:) Zaczyna się tak... Budze się na łózku...lecz to nie moje łózko, nie mój pokój.... czuję się słabo. Na sobie mam letnią, cienką sukienkę, w końcu jest lato. Próbuję stać. Dopiero teraz zauważam, że moje ręce są związane, jednak nie boleśnie. Szarfa gruba i mocna otacza moje nadgarstki i lączy je z jedną z kilku metalowych poręczy u wezgłowia łózka. Słyszę kroki........

Gość czarna nahajka
ehh.... ale dno. Ludzie mają różne pragnienia i żądze, jeśli ktoś zainteresowany jest współudziałem w moich, szczerze zapraszam:)

Gość czarna nahajka
tak, w sukience... Jeśli to ty wchodzisz do pokoju, to po to, żeby ją ze mnie zdjąć?

Gość czarna nahajka
patrzę się niepewnie na Ciebie... policzki mi płoną, nic nie mogę zrobić, ręce skrępowane. nie opuszczam wzroku.. przełykam ślinę i patrzę ci sie hardo w oczy... chyba wiem co planujesz.....

Gość czarna nahajka
ja drżę.... ze strachu i podniecenia. Z tego co zdazyłam zobaczyc jestes przystojny, ale to nie znaczy, że pozwolę się tak łatwo wziąć, choć zacząło szumieć mi w głowie. Uwielbiam muskanie po szyi.... Chociażby jednak dla dobrego smaku szarpię głową i tym ruchem zarzucam włosy na szyję i dekolt....serce bije w piersi jak oszalałe

Gość czarna nahajka
szarpię się gwałtownie, choć słyszysz zduszony w poduszkę jęk... twój dotyk niespodziewanie sprawia mi przyjemność... ciepły i pewny. czarna opaska zsuwa mi sie z oczu. jesteś bardzo blisko. czuję ciepło bijące z twojego ciała....Nagle szybkim ruchem łapiesz moją twarz, patrzysz mi głęboko w oczy....widzisz lęk i zaciekawienie ....

Gość zerżnij mnie
Tu i teraz

Gość czarna nahajka
przymyka oczy, rozchylam usta.... niekontrolowanie wydobywa się ze mnie jęk... i jescze jeden, glośniejszy... znalazłeś to, czego pragnęłam, żebyś znalazł....dotykasz mojej łechtaczki wprawnie i delikanie.... moje tamy pękają....zarzucam nogi wokół twoich bioder...wypręzam się.. twoj dotyk jest cudownie nieprzerwany... mam silne uda... zaciskają się na tobie.

Gość czarna nahajka
aaaaa, mój jęk jest teraz nieprzerwany.... twoj ciepły język jest wszędzie... jednak moje ręce....nadal sa zwiazane.... rozwiąz mi ręce - szepcze... zrobisz to, czy nadal utrzymasz nade mna tą męską kontrolę? trzymasz moje uda w silnym uscisku... widze naprężone mięśnie... podnieca mnie to jeszcze bardziej

Gość czarna nahajka
umieram z rozkoszy.... czuję zwbierającą falę ciepła, krzyczę... powoli zaczynam trzepotac sie na łózku, jednak twoje ramiona sa niezwykle silne...aaaa....niespodziewanie jednak wyrywam się z twojego uscisku jakby chcac przedłuzyc rozkosz i obracam sie na plecy.... ręce związane, wiec troszkę niezdarnie probuję uklęknąć..... patrzysz.... widzisz to czegojeszcze nie widziałeś....okrągłe, jędrne pośladki... nagie....włosy siegają mi do połowy pleców.....odwracam głowę patrzę z uchylonymi ustami i szeroko otwartmi oczami

Gość czarna nahajka
tylko na to czekałam... nieskrępowana siadam na tobie okrakiem, szybkim ruchem sciagam koszulke... ręce zaczynają wędrować po twoich plecach... umięśnionych i silnych i we włosy.... zblizam usta do twoich ust, wysuwam jezyk i zaczepiam cię....muskam twoje wargi, jednam mój język dla twojego jest nieuchwytny... czujesz wilgoc na wargach... zorchylasz je....zaraz czujesz jka moj jezyk zdecydowanie wsuwa sie do twoich ust i bawi sie zaraz z twoim....miarowo, coraz szybxiej... biorę twoja dłoń i kładę sobie na kark.....a ty nagle mówisz....glosem nieznoszącym sprzeciwu mówisz...

Gość czarna nahajka
zaczęłam rozpinac ci spodnie, szybko i zdecydowanie... uwolniony z ubran stoisz przede mną, podniecony i gotowy.... patrze na ciebie przeciagle i ciagle patrzac obejmuje twojego członka ustami.... ciepłymi i wylgotnymi... mój jezyk tanczy po całej główce.....czujesz....?

Gość czarna nahajka
choc strasznie trudno jest mi przerwac to co robisz tak namietnie, mówie do ciebie weź mnie!! jestem twoja tu i teraz.... pragne tego kazda rozgoraczkowaną cząstką mojego ciała

Gość czarna nahajka
twój wzrok jest magnetyzujący....pogrążam się w twoich oczach....patrzysz tak jak bys czytał każdą moją myśl i podziwiał każdy centymetr skóry.... poddaję się twojej sile i zdecydowaniu.... ruch nachych bioder to jedno....twoje oczy zachodzą mgłą.... tak jka moje....

Gość czarna nahajka
hmmmm podało mi się bardzo... mam nadzieję, że tobie również.... :) do zobaczenia w moich snach Yaro;*

Gość czarna nahajka
witam wszystkich ponownie....nowy dzień jest przepiękny.... ktoś chętny do dalszej gry?:)

Gość Centurion
Cyber sex jest dla dzieci , zdesperowanych singli i nieudacznikow . Wole poczuc prawdziwy zapach i smak kobiety , niz klepac w klawiature i wkrecac sobie ze mnie to podnieca ;)

Gość czarna nahajka
może Ciebie to nie podnieca......:P mnie jak najbardziej tak:)

Gość czarna nahajka
Mam nadzieje ze nie przeszkadza wam moj 17cm penis?

Gość czarna nahajka
hehe, piękna prowokacja.... nie ma to jak głupi wpis ostudzający zapał....

Gość Centurion
Nierozumiem , nie rozumialem i chyba nigdy nie pojme tego jak kogos moze podniecac cyber . Przeczei sex w realu jest wspanialy , po co udawac ze sie go uprawia , skoro mozna go uprawiam naprawde ? ;)

Gość czarna nahajka
Mam 56 lat , ciezko znalezc kogos w takim wieku . Niestety :(

Gość czarna nahajka
do tego nie mam oka i dwóch przednich zębów... to jeszcze bardziej utrudnia mi znalezienie partnera...

Gość czarna nahajka
ale tych nahajek sie rozmnożyło....