Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacperkamil

co ona sobą reprezentuje?

Polecane posty

Gość kacperkamil

co myślicie o pannie która: nie dba o siebie : rzadko goli nogi i pachy bo jej się nie chce ma krzywe zęby nie chce iśc na studia szuka pracy już 5 miesiąc bez skutku marzy o ślubie jak najszybciej jestem z nią kocham ją ale patrząc na to co powyżej mam wątpliwości co do ślubu

Gość i slusznie
!!!!!!!!!!!

myślę, że ma beznadziejnego chłopaka, którego nie stać na sfinansowanie jej zabiegów kosmetycznych, wizyt u ortodonty... A pracy lepiej płatnej to sobie sam poszukaj, a jeżeli nie stać cie na utrzymanie kobiety, nie wiąż się wcale.

Gość jolanata
Kobieta bez ambicji,szybko chce miec dzieci,bo one będą stanowić sens jej życia.

Gość kacperkamil
to mam się z nią ożenić wiedząc o tych wadach? może z nią porozmawiać o tym?

Gość jolanata
Porozmawiać możesz,ale czy to coś zmieni?Śmiem wątpić.

kacper, wiej! Serio, brat mojej przyjaciolki mial to samo, tyle ze on sie tak zakochal, ze zadnej wady nie widzial. :-O Ale wszyscy inni tak. Panna NIC nie robila. Mloda, zdrowa, ale zyla z rodzicami z ich renty. Do pracy nie pojdzie, bo tam, gdzie by moze i chciala, to jej nie wezma, bo nie ma kwalifikacji. No to czemu nie zdobedzie kwalifikacji? Nic babsko nie robi. Z nudow na jej miejscu bym umarla. No ale koles zapatrzony... Takze radze, zanim Cie zlapie na dziecko, wiej!!!

Gość o jezus maria ...
/szarość listopadowa/ - co Ty gadasz w ogóle ? :O jakie utrzymanie kobiety ?:O przupszczam ze dziewczyna ma około 20 lat z tego co napisał kacperkamil i co on ma ją utrzymywac i golić jej nogi i pachy i chodzić z nią do dentysty ?:O błagam was. :O fleja obrzydliwa!!!

Gość jaboja38
kobiety to same problemy wez i to pod uwage.

Gość kacperkamil
bo ją bardzo kocham bo jest czuła wierna troszczy się o mnie ja pracuję właśnie kończę studia ale boję się że ona się nie zmieni te wady nie przeszkadzają mi tak starsznie ale jednak ten brak ambicji dobija

Gość kacperkamil
czy nie można jej jakoś pomóc się zmienić? myślicie że ona już taka będzie zawsze?

Gość szarość ale pierdolisz głupoty
:O a prawdziwa kobieta MUSI O SIEBIE DBAĆ!!! i koniec kropka

Mógł byś pomóc JEJ się zmienić na lepsze . To jest piękne i pszyjemne tak ...ratować świat... .To działa w ten sposób ... : Jest sporo dziewczyn ładnych tylko trochę ..hm .. ciężkich. Trzeba oczywiście to umieć wychwycić. która się nadaje ... . Wiesz co w tedy robisz ? . To co Ja - pomagasz JeJ (zakładamy, że ... jesteś kasiasty) . Wykładasz papiery na jej schudnięcie , kosmetyczkę itd . Resztę sama zrobi żeby np Ci się podobać . Ja tak jednej mojej koleżance pomogłem i niewiesz k....(pierwszy raz tu zakląłem) jaka modelka się z niej zrobiła . Cudo po prostu ... . Zrobiłem to dla niej i dla kolegi mojego .

Ps . Ta dziewczyna ( Marta ) do dziś trzyma wagę i jest żyleta . Mój typ ... hehe dla tego ... jej pomogłem . Kłaniam się .

Mógłbyś - tak miało być - 03:15 robi swoję ale sie nie daję ...