Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandruss06

***hmm...POMóżCIE LUDZISKA !! CO MAM MU KUPIC NA URODZINY??***

Polecane posty

OTóż MAM PROBLEM, MóJ NARZECZONY MA URODZINY ZA NIECAłY MIESIąC I POTRZEBUJE KUPIC MU JAKIS PREZENT.. POMóZCIE MI CO MAM MU KUPIC.. MYSLALAM NAD PERFUMEM, ALE OSTATNIO KUPIł SOBIE ZNOW NOWY WIEC NIE BEDE MU KUPYWAC PERFUMY - TO TAKIE PROSTACKIE.. MYSLALAM JUZ ZE KUPIE MU (nam) KOśCI MIłOSCI.. ALE CO JESZCZE? MAM DO WYDANIA NA TO DO 300Zł.. POMOCY.. PROSZE O POMOC.. CO KUPILYSCIE SWOIM UKOCHANY, CO IM SIE SPODOBAłO ? A MOZE FACECI SIE WYPOWIEDZA CO BY CHCIELI DOSTAC OD SWOJEJ UKOCHANEJ?? Z GORY DZIEKI.. POZDRAWIEM :) CZEKAM NA ODP

Gość Rozumię Cię...
Kup mu jeansy LEWIS - będzie zachwycony !!!

Gość Rozumię Cię...
Jakie są Jego zainteresowania...?

ohh nie jeansy odpadaja.... on interesuje sie KOMPUTERAMI, ogolnie ELEKTRONIKA, ale chciałabym mu kupić coś seksownego.. cos wyjatkowego zeby zapamietal ten dzien na zawsze... oczywiscie chce aby ten prezent skladal sie z kilku prezentów :)

planuje na ten dzien upiec czekoladowy tort lub jakies inne pyszne ciasto.. A chciałabym zeby ten dzien był bardzo romantyczny.. Mam juz pewnien pomysł.. PRZED JEGO POWROTEM DO DOMU UDEKOROWAC ROZAMI I SWIECZKAMI MIESZKANIE.. NA łóZKU ROZSYPAC PłATKI Róż (kiedys mi opowiadał ze zawsze chciał sie kochac w platkach czerwoncyh roz), PO JEGO POWROCIE PODAC MU OBIAD, POZNIEJ CIASTKO LUB TEN TORT I DAć MU JAKIS SKROMNY PREZENT (własnie wtedy bym dała te kosci milosci) POWIEDZIALAMBYM MU ZE IDE SIE POLOZYC BO JESTEM ZMECZONA CZY COKOLWIEM, ALE W TYM CZASIE BYM SIE PRZEBRALA W SEXOWNA BIELIZNE I GO ZAWOLALA.. WTEDY DALA BYM MU TEN DROZSZY PREZENT I KOCHAłA SIE Z NIM... BYLO BY OK? JAK MYSLICIE ?? KURCZE NO NIE WIEM CO JA MAM MU KUPIC JAKO TEN DROZSZY PREZEN POMOCY:( DO 15 CZERWCA MUSZE MIEC TEN PREZENT BO POTEM NIE BEDE MOGLA JAK GO KUPIC

Ale Kobieto planujesz prezent ..no no :) No z tego co napisałaś to w łóżku chcesz mu dać prezent .. To problem bo w łóżku to żaden prezent sie nie sprawdzi bo to musiałby byc erotyczny odpowiedni do sytuacji.... A przed łóżkiem to zapalniczka zippo z dedykacją jak pali ... są naprawde fajne egzemplarze , Zestaw -pióro długopis Parker , Są humorystyczne fartuchy .. http://www.ministerstwogadzetow.com/index.php?kat=13 tutaj poszukaj

No właśnie niestety nie pali.. Nie wiem właśnie kiedy mam mu dać ten "lepszy" prezent.. moze przed pojsciem po łóżka.. Zobacze.. ale dalej nie wiem co mam mu kupic.. Szukałam juz na tej stronie kiedys ale nie znalazłam nic ciekawego..Tylko te kości miłosci.. Czekam na jeszcze jakies propozycje..

Pendrive też mu ne kupie bo już ma.. to jest bardzo nowoczesny facet.. i wyjatkowy.. Wiec musi być to tez WYJATKOWY prezent..

Gość do sandruss 06..........
mi się wydaje, że Ty niejesteś do końca naormalna.

Gość giullietta
Tadzio - perukarze były boskie buhahahahhahahha

Pytałam sie go juz co by chciał dostac ale on jest niesmiały i mi powiedział ze nic mam mu nie kupywac.. wiec on mi nie pomoze... :(

Gość cozazacofaniebosz
KUPY WACpanno to mu nie wreczaj :P chyba ze lubi..