Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olenka2001

jak szybki internet macie i za ile?

Polecane posty

Gość nie lubie Indiany Jonesa
chwalisz sie czy żalisz tym dziesięciomegówką? :-0 a może chciałaś nam uświadomić że jesteś kimś lepszym bo pracujesz na zmywaku w Anglii? :-0 żenuła :-0 Dialog 1mb za 62 zeta :-0 wystarcza na kafeterie :-0

Gość nie lubie Indiany Jonesa
po prostu sie pisze osobno :-0 to raz :-0 powiedz szczerze że chciałaś mieć swój topik :-0 nieważne że głupi :-0 byle swój :-0 po mojemu jesteś pierdolniętą idiotką :-0

Gość ala....
chello turbo 10 mb za 89 zł.

Gość anonimouse
Olenka prezentuje nam tu przepieknie i dosadnie-kulture wiekszosci polakow w Anglii.Ale nie tylko tam.Wlasnie dlatego tak tam lubia Polakow.Najpierw nas obserwuja,no a pozniej.........Tak trzymaj.Pamietaj i ty i wszyscy inni:JEDYNE,CZYM MOZESZ ZAIMPONOWAC OBCOKRAJOWCOM-TO BYC BARDZIEJ KULTURALNA/NYM OD NICH !!!!!! DOTARLO?!!!???!!!

Pierwszy zaczal.Zalozylam temat a on mnie obraza.Moze mam siedziec cicho?jak sie komus nie podoba to nie musi tu siedziec

A teraz bedziecie po mnie jechac bo mieszkam w Anglii,co za roznica gdzie kto mieszka?nie przyjechalam na wyspy sie dorabiac tylko zyc mam prawo mieszkac gdzie chce...

Gość anonimouse
Masz teraz przyklad,do czego prowadzi wlasnie takie zachowanie,czyli chamstwo.Teraz twoj adwersarz odpowie tobie tym samym a ty znow.No i jak sie to skonczy?Rekoczyny? Nauka z tego plynie jedna-takie zaczepki najlepiej ignorowac.Jak ktos jest na tyle nierozgarniety i niekulturalny,ze pisze tego typu teksty,-nie warto sobie nim zawracac glowy.Zeby byc kulturalnym,trzeba byc inteligentnym.Pewne rzeczy trzeba najpierw rozumiec.Dopiero wtedy osiaga sie pewien poziom rozwoju wlasnej osoby,jakim jest kultura osobista.Cwoki,polmozgi, nigdy nie beda ludzmi kulturalnymi.Po prostu trzeba ich omijac.