Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzaca23

studia zaoczne jaki kierunek wybrać?

Polecane posty

Gość niewiedzaca23

hej wszystkim :) podpowiedzcie mi proszę jaki kierunek studiów wybrać aby był najłatwiejszy ? żeby można było się na nich utrzymać? odrazu mówię politechnika odpada

Gość chcesz studiowac dla papierka
idz na zarzadzanie i marketing ;/

Gość co to jest do cholery kamaz
po co w ogole idziesz na studia skoro chcesz sie obijac? moze pomysl nad zrobieniem sobie zawodu, bo papierek marnej uczelni na niskim poziomie w zyciu ci nie pomoze

Gość niewiedzaca23
nie chcę iść na zarządzanie bo wszyscy na to idą.. chcę iśc na studia bo chcę mieć wyższe wykształcenie nie chcę się obijać tylko wiem że nie jestem taka zdolna i poprostu chcę iśc na takie żeby nie odpaść po roku..

Gość sdfff
Jak nie jesteś zdolna to daj sobie spokój ze studiami. Potrzeba ludzi siedzenia na kasie w Tesco, sprzątania, pracy na produkcji.

Gość niewiedzaca23
liczę że ktoś z was da jeszcze jakieś inne propozycje

Gość niewiedzaca23
jak dla mnie studia nie określają kto jakim jest człowiekiem ale dużo osób myśli nie ma studiów jest nikim żeby znależć dobrą pracę trzeba mieć papierek albo bardzo duże doświadczenie

ale co to za gadanie że sie nie jest zdolnym? ja też tak kiedyś myślałem i już 4 rok przecipałem na studiach...

Gość niewiedzaca23
bo byłam na studiach dziennych i rzuciłam je bo nie dałam rady to był 2 rok i teraz się boję że będzie to samo z zaocznymi ja chcę i muszę mieć studia skończone

Gość I właśnie w dzisiejszych
czasach w Polsce, "dzięki" takim ludziom jak m.in. autorka zdezawuowała sie wartość studiów.:o Teraz nawet osoby, które powinny swoją edukację zakończyć na zawodówce mogą sie pochwalić papierkiem z wyższym wykształceniem.

Gość niewiedzaca23
to jaki kierunek byście wybrali na moim miejscu? pomóżcie proszę

Gość już nie kafeteriuszka
jeśli naprawdę nie masz głowy do nauki to nie powinnaś iść na studia... każde studia wymagają jakichś tam uzdolnień i wiedzy

Gość gość
ja bym tym razem wybrała Architekturę krajobrazu - projektowanie ogrodów w American Business Academy, podobno bardzo fajny kierunek ;)