Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorika

ZA NIEDLUGO BEDE MIESZKAC Z CHLOPAKIEM I....

Polecane posty

Gość dorika

jego kolegami,on sie wyprowadzil do innego miasta ...bede z nimi mieszkac ale krepuje mnie to najbardziej,ze bede musiala zalatwiac swoje potrzeby w lazience jak oni np.beda w domu:(to gupie ale krepuje mnie to,tymbardziej,ze kupka fiołkami nie pachnie:(

i pewnie będą Cię brali dzień i noc :o a poważnie mówiąc,co to za"mieszkanie z chłopakiem" jak tam tyle innych osób będzie? Beznadzieja...

Gość liuglu
ee tam , przyzwyczisz sie, ja sie ztymi sprawami krpowałam mieskząja c z dizewczynami, ale przsszło nam wxyszytkim, do tej pory pamietam , takiego świnskiego gosci aluzaka, kltóry pozedł sobie do klopa w wiadomej sprawie...na posiedzenie, ja byłam w łazience obok, i sie gosciu nie kępował z puszczaniem baków, takich paskudnych prrrrrrrrrr prrrrrrrrr prrrrrrrrrrrrrrr

Gość liuglu
nie smrodź

Samanta lisiczka-> 🖐️ no nie uwierzysz , impreza się fajnie kręci a tu jakiś koleś do mnie z kosą , dostał dzbanem wina przez łeb i na drugi dzień uczył się pływac w Tybrze z betonowym blokiem przy szyi :classic_cool:

no faktycznie , może trochę zbyt porywczy jestem :classic_cool: no cóż trudno zastanowią się następnym razem dwa razy jak będą ziemniaki obierać :p

Gość dorika
Czasami dla odmiany wkładam sobie środkowy palec w odbyt i czekam na fale perystaltyczną. Odlotowe, ale przy ludziach się krępuję.