Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian marin

Czy związałabyś się z sutenerem

Polecane posty

Gość adrian marin

Mam pytanie. Czy związałabys sie z sutenerem a konkretnie z facetem który jest właścicielem kilku agencji towarzyskich? Podkreslam właścicielem a nie facetem który korzysta z usług prostytutek. Załózmy, że zakochujesz się w facecie a on dopiero po jakims czasie wyznaje ci, że jest właścicielem kilku agencji towarzyskich. Jaka jest twoja reakcja. Rzucasz go natychmiast, żądasz od niego odejścia z tego interesu albo inaczej go rzucisz czy wreszcie nie jest to dla ciebie problemem i akceptujesz to czym się zajmuje twój ukochany?

Gość alojza
rzucilabym od razu bo brzydze sie prostytucja i tym podobnym. poza tym wlasciciele sami najczesciej w przeszlosci korzystali z uslug prostytutek bo niby jak inaczej weszli w ten interes? No i posiadanie agencji towarzyskich nie jest za bardzo zgodne z prawem.

Gość basiaczeck
Kobietas która związałaby się z takim facetem musiałaby byc albo nienormalna albo bardzo zdesperowana.

Gość aluttka
Nie nigdy!

Gość Ju............................
Mnie by to nie przeszkadzało. Dobry biznes i tyle, ale tylko biznes.:) Przecież to nie on się prostytuuje.:)

Mi by to nie przeszkadzało ,ale ja jestem dziwna

Gość hermenegilda jajko
Faktycznie dziwna jesteś i to bardzo

ja bym się nie związał z kimś takim, gdybym był dziewczyną, z powodów czysto technicznych. Musiał i musi testować tyle panienek, że po pracy to nadaje się tylko do spania a nie dziubdziania ze swoją żoną czy kobietą, a ponadto w dobie szaleństw wirusowych, ale jak kto lubi ruską ruletkę i ryzykowne życie to nawet może być ekscytujące

Gość Alalalalafas
nie. a pozatym moze on chce z ciebie zrobic prostytutke jak mu sie znudzisz??

Gość z pewnoscia rzucam ....
ohyda obrzydzenie .... to najprostszy i najohydniejszy sposob zarabiania na chleb i inne przyjemnosci zyciowe ... zerowanie na uwalczaniu godnosci kobiecej masz jeszcze jakies pytania ?

zwiazac się mozesz ale nie licz na wiernosc i nie wmawiaj sobie, ze nie korzysta przynajmniej niekiedy z tych usług, poza tym prowadzenie takiego interesu jest poprostu nie moralne i nie ze względu na sam sex, ale na traktowanie tych dziewczyn

i nie stawiaj mu warunkow ze ma rzucic to zajecie, bo i tak tego nie zrobi, wiec lepiej sama odejdź

Gość v-3
alez wy jestescie obludne, az brak slow :o

Nie lepiej zmienić biznes...??? Otworzyć np. kawiarenkę internetową itp. Pozdrawiam ;)

Autorze>>> cóż nie obrażaj się na nas, każdy ma swoje zdanie i wyraża się jak chce.... Ja jestem przeciwna prostytucji, lecz znam pewną dziewczynę która sama z własnej woli pracuje w agencji towarzyskiej i nie chce odejść bo stać ją na wszystko..... Ciężko jest zaakceptować kogoś kto taki interes prowadzi, nie wiem co cię skłoniło by to otworzyć.... Postaw się w podobnej sytuacji...odwrotnej i sam sobie odpowiedz na pytanie: Czy ty zgodziłabyś sie być z kobietą, która taki interes prowadzi ...??? Będzie Ci ciężko poznać kogoś kto to zaakceptuje.... Ja Cię nie potępiam i nie mam zamiaru potępiać. Pozdrawiam ;)

Gość tojest nielegalne
i podpieprzylabym go na policje :)