Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one life so have fun

Wczoraj utwierdziłem się dlaczego nie chce mieć dzieci!

Polecane posty

przyjechał kuzyn z żoną, żona urodziła dwie córki, pomijam kwestie zmęczenia zajmowaniem się nimi...ale jak ona wygląda! chyba z 20 kilo przytyła..koleś inteligentny, wybudował dom , dużo zarabia, i co dostał w zamian....prawie dwa razy większą żonę od siebie...kwestia czasu jak znajdzie kochankę...

Gość ale Ty pusta jestes

jako facet nierozumeim jak można się tak zapuścić ? trzeba być naprawdę egoistą !

Gość Poznaniak85
dziecko to jak kontrakt na 20 lat ......nie lubie takich długich zobowiązań...

Gość a ja nie przytyłam
syn ma 20 lat :P

Ja po urodzeniu dziecka schudlam ponad 10 kg.Wychowanie dziecka,zajmowanie sie nim to ciezka praca. Bylam samotna mama,ale mialam czas na kosmetyczke,przyjaciol i bylam(jestem)atrakcyjna i szczesliwa.Nie wszystkie kobiety zamieniaja sie w potwory po urodzeniu dziecka!

jak nudne byłoby życie bez dzieci, począwszy od wywiadówek, itd itd, ale jest pożytek pewien, ja mam wnuczkę, i to jest radocha.....

Gość 64645
jezeli zdecydowalabym sie nie miec dzieci to raczej z innych powodow a nie dlatego ze przytyje 20 kg i mąż mnie zacznie zdradzac

Gość derolka
taa mam nadzieje ze nie bedziesz miała .Kilogramy obwisłe cycki ,Jak byś to przeżyła ?????

Gość ofe rma
"przyjechał kuzyn z żoną, żona urodziła dwie córki, pomijam kwestie zmęczenia zajmowaniem się nimi...ale jak ona wygląda! chyba z 20 kilo przytyła..koleś inteligentny, wybudował dom , dużo zarabia, i co dostał w zamian...." no tego to ja nie zrozumiem nigdy. co za leniwy i próżny przygłup!!! żona, dzieci to dla kolesia nie ludzie z którymi nawiązuje się więź, relacje najmocniejsze z istniejących, tylko jakies przedmioty mające spełniać kryteria estetyczne. jakby mu się dziecko niepełnosprawne urodziło to pewnie by je wywalil na smietnik jak rozbity wazon. bo przecież "zepsute". jak jesteś "inteligentny i bogaty" to "stać cię" na żone i dzieci w wersji luksusowej, nie? takie co są piekne, nie starzeją się, w pełni funkcjonalne. w końcu jak płaci to wymaga. ewentualnie na czeste ich zmiany, tak jak zmienia się samochody. chyba faktycznie takie przygłupy to znak naszych czasów i wszędobylskiej reklamy z idealnymi, komputerowo ulepszanymi facetami i kobietami. i naogląda się przygłup czegoś takiego wiec sie mu wydaje ze życie jest jak reklama gumy do żucia.

Gość takie tam duperele...
Masz rację, debilu, że nie chcesz dzieci! Miec takiego tatusia? Można ze wstydu zapaśc się pod ziemię!

lepiej dla tych dzieci ze nie bedziesz ich ojcem, niektore kobiety bardzo sie staraja ale sa grube, sa rozne choroby, łatwo mowic tym ktore sa szczupłe,

Gość masz juz 20 lat nie jestes dzi
lilio nad astawem, - a jakiez to choroby?:)

Gość alojza
Moja mama urodzila trojke dzieci. Ja urodzilam sie bez problemow za to gdy byla w ciazy z moja siostra byla to ciaza zagrozona i musiala brac lekki na podtrzymanie ciazy plus musiala miec jak najmniej ruchu. Leki plus brak ruchu sprawily, ze zaczela tyc. Po ciazy troche zeszla, ale juz ciezko bylo. Potem przechodzila jakas operacje i urodzila mego brata - tez ciaza z problemami. Do tej pory mama ma klopoty z waga, musi uwazac na to co je. moze dla niektorych bedzie to gruba baba - dla mnie to najukochansza osoba, ktora dla dobra dzieci zrobila wszystko nawet kosztem figury. I tak samo podziwia ja ojciec, ktory mimo uplywy tylu lat wciaz patrzy sie na nia z miloscia i podziwem. a brat to oczko w glowie:)) Trzeba dbac o siebie, ale niestety zycie plata rozne figle, takze troche zrozumienia. a ja jestem wdzieczna mamusi bo mam teraz fajowe rodzenstwo:))