Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaruś

Za bardzo się odsłaniam?

Polecane posty

Gość Jaruś

Piszę jej, że jest moim ideałem, który miałem od dawna w głowie, że jest wyjątkowa, itp. Robie podchody tak jak bym chciaz nia byc... Kurde, az mi glupio. Ona pewnie traktuje mnie na luzie, a ja za bardzo sie wczuwam i odslaniam. I chyba na tym nie zyskuje...

Za bardzo!Dajesz jej do zrozumienia,ze baaardzo chcesz po co? Zwolnij!

Gość Jaruś
Kurde, głupio robie :D pewnie nie jestem juz taka tajemnica i w ogole... musze cos z tym zrobic. Poradzice cos, jak to troche odkrecic :( juz sam nawet czuje, ze przeszadzam :/

Gość Jaruś
up

Gość ziomku Ty mój
też ostatnio popełniłem ten błąd i mam doła mocnego - pordzę Ci tylko żebyś przez parę dni nie pisał NIC - zobaczysz :)

Gość olewa Cie

Gość Jaruś
Ale z kolei ona mi wczora pisala, ze jestem najwspanialszym prawiczkiem (sic!) i w ogole facetem jakiego zna ; ) podchodze do z tego z dystansem ;P ale ma mnie na tapecie w kompie ;) noi nie bylo mni i widze, ze juz sie odzywala na gg... Musze jakos przystopowac... ale jednoczesnie chce ja podbudowac bo jest piekna dziewczyna, a ma niepotrzebne kompleksy i sie dziwi, ze sie mi podoba ;D a to wlasnie ja sie dziwie, ze ja sie jej podobam :D

Gość gfekgfdogdfp
no zwolnij, ja tak tez robilem i chyba sie mnie przestraszyla, najgorsze jest to ze mnie zaczelo juz wtedy zalezec olej ja, a zobaczysz ze sama bedzie sie odzywac