Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celly

środek na prrzeczyszczenie

Polecane posty

Gość celly

dostałam zatwardzenia ,wziełam wczoraj 2 tab bisacodyl i nie działa do tej pory -nigdy nie miałam tego a trzyma mnie od tygodnia-co kupić?

Gość okt
sprobuj wypic szklanke cieplej wody z cytryną moze pomoze

Gość celly
tabletki nic nie dały potrzebuję coś skutecznego

Gość cfjkjhkjk
regulax -kostkę a po 2 godz następną działa po 6-7 godzinach

Gość celly
kupiłam olej rycynowy ile tego można wziąść żeby zadziałało ale nie zaszkodziło ?

Gość mdsghk
cała buteleczka nie zaszkodzi

Gość lepsza jest sól gorzka

Gość dgg
co jest skuteczne?

Gość na czczo szkl.wody miód i cy

Gość celly
wypiłam puł butelki oleju rycynowego i nic mnie nie rusza

Gość arletta27
kup w aptece sól gorzką. (tak sie to nazywa) trzeba kubic około 75 g, są takie opakowania po 25. Jesli wazysz około 60 kg to potrzebujesz 60 g ,jesli 70 to 70 .itd. Następnie rozpuść sól gorzką ( 25 g ) w szkolance wodyi wypij. UWAGA !!! w smaku b. gorzkie i ohydne. nastepnie znowu szklanke wody z sola i trzecią w odstepach 15 - 30 min. Wiem ,że smak gorzki możesz zniwelować zastępując wodę sokiem z grejfruta, może być z kartona. Przepis pochodzi z książki M. Tombaka, więc Ci nie zaszkodzi. Na Pewno przeczyści. Pozdrawiam

Gość celly
ważę 84 kg,jestem ogólnie zdrowa nie wiem co mi się porobiło nie miałam z tym problemów coś urodziłam przedwczoraj "na siłę"i dalej nic mam uczucie jakbym miała pęknąć

Gość polecam lewatywę lub czopki

Gość chciałbym wiedzieć
zaaplikuj sobie doustnie kreta.. na pewno Cię przeczyści.

Gość celly
za kreta dziękuję, potrzebuję leku nie trutki

Gość lewatywa i tylko to

Gość celly
no nie wypiłam w niedzielę puł butelki , w wc wycisnełam odrobinę we wtorek i dalej nic

Gość upppp
uwazaj z tabletkami-kiedys wzeiam alax- 1 tab na wieczor bo zaczelam od malej dawki- rano nic. no to wzielam 2- na wieczor dalej nic sie nie dzialo to na noc jeszcze 1.......... dopadlo mnie takie sranie ze z bolu jelit ledwo doszlam do domu a z wc wyszlam prawie przezroczysta

Gość upppp
a probowalas najesc sie otrembow lub czegos co pobudzi perystaltyke jelit? duzp pij.mnie elegancko pogonilo po diecie 1000kcal- stosowalam tydzien ale wyproznienia byly regularne co mi sie nie zdarza raczej. czulam sie zdrowasz i pelna energii a nie jak dotad ospala. gdyby nie fakt ze praca nie pozwala mi jesc tak regularnie jak w diecie moze nadal bym stosowala? schudlam ok 1-2kg i sadze wlasnei ze byly to zalegajace masy kalowe

Napij się wódki, ewentualnie piwa!Następnego dnia na bank będzie kupa ;)

wspolczuje, mam to samo ale od 2 miesiecy ponad, mam tu topik 'uparte zaparcie' mozesz przeczytac moze cos znajdziesz dla siebie,ja mialam juz kolonoskopie i usg i nic nie wykazalo ...:(

Gość celly
tabletki to brałam w sobotę olej rycynowy w niedzielęi nie podziałało -coś tam wycisnełam we wtorek ale raczej siłą woli i po mękach jem normalnie (ostatnio mniej bo mi nie wchodzi) piję duzo wody mineralnej

tabletki ziolka olej rycynowy, maslanka kefiry , jablka, jogurty... i inne co tylko wpadnie w lapy, wyprobowalam i nic, czuje sie jak slonica, a u lekarza bylas?

Gość celly
u lekarza nie ale chyba pójdę jak nic mi nie pomoże do niedzieli-to robi się coraz bardziej męczące

pierw Ci przepisza tabletki, ja mialam debridat i duspaltin, wysla na usg, usg nic nie pokarze w sumie niepokojacego (chyba ze jakies guzy) usg malo jest pomocne w jelitach, nastepnie poleca Ci gastroskopie i kolonoskopie... dodam ze jeszcze palca Ci wloza tam gdzie bys go nie chciala aby wkladali.. ja mialam wszystkie, oprocz gastroskopi, bo nie bylam w stanie polknac 80 cm tej rury, zranili mi tylko gardlo niepotrzebnie, i jak dotad nikt mi nie pomogl

Gość andzia18
chyba mam ten sam proble do tego brzuch twardy jak kamien a o wyproznieniu nie ma mowy.Wlasnie zaparzyłam sobie senes i zamierzam wypiic wiem ze to swinstwo ale mi zawsze pomaga,

Gość celly
nie strasz może nie będzie tak żle , gadałam z sąsiadką i wymyśliła mi "body pure 24" to ma niby wyczyścić kiszki z jakiś złogów i kamieni do czysta może któraś to stosowała_jak to działa to gonię do apteki

Gość andzia18
pierwszo słysze o takim srodkujak 'body pure"jesli to dobry sposob sprobuj jednak ja dalej przystaje przy senesie .2 saszetki herbatki zaparzone w poł szklance wody a jutro... kibelek

Gość celly
podobno ten body pure to nie jest zwykły lek na przeczyszczenie tylko do oczyszczania jelit przed dietą lub głodówką ale działa w ten sposób że przeczyszcza