Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnaaa

CZY to prawda że DZIEWCZYNY KTÓRE juz straciły dziewictwwo śmieją sie z dziewic

Polecane posty

Gość skromnaaa

Nawet te które zrobiły to wczesnie dość. pytam tak ogólnie ale nawet i w szkole. Jest cos takiego ???

Gość jest cos takiego
taki chichot chichot i presja dziewczyn

Gość Katarina Sz..
Jak sie smieja to sa głupie! i nie zwracaj na nie uwagi! Same sie zeszmacily i teraz zal im dupe sciska... Moj pierwszy raz byl przemyslany, niestety byl koszmarny z nieodpowiednim facetem..w przeciwienstwem do moich rówiesniczek zrobilam to pozno,ale jak potem sie okazalo trzeba bylo jeszcze troszke poczekac.

Gość a to naprawde prawda
że jest taka w Polsce presja jak zagranicą ( wiesz wysmiewanie dziewic przez same dziewczyny które juz to zrobiły ) ???

Gość Katarina Sz..
ja tego nie zauwazylam!

Gość jest taki cichutki
chichocik niby subtelny ale dziewczyny wrazliwe wiedza o oc chodzi więc nie do konca jest fajnie a oczywiscie przyznac sie przy takicjh ze jestsie dziewica to nie wypada bo to kich a- pojebane to wszystko ogólnie !

Gość blondynahihi
śmieją się z zazdrości. 99 procent facetów wybrało by dziewice a nie używaną

Gość no wlasniedfg
zazdroszczą a zazdroszczą bo one sie juz zeszmaciły i chetnie by cofneły czas ale nie moga i tak sie nasmiewają z dziewic z żalu ,zazdroosci itp

Gość no jasne ze tak
sam jestem facetem i tak jak do seksu to wiadomo ale na całe życie to chce miec czystą ( wiedziec ze jest była moja to cos wielkiego i wspaniały prezent , nauczyc seksu ja zawsze moge ale to ja bede ja mieć i czcił bo dla mnie czekala !!)

Gość no jasne ze tak
i dla mnie to jest zwykła dziewczyna taka sobie jest czyms wiecej i wiem że dla takiej zawssze moge sie poświęcic

Gość no śmieja sie idiotki
i często jak sie trafi to bardzo chamsko ze nawet facet by tak nie potrafil :( - niestety tak bywa , sama nie wiem czemu

Gość hmm..no nie wiem nie wiem
nie jestem dziewica, ale tez kiedys nia bylam, i nie smieje sie z dziewic, przeciez to kazdej osoby indywidualna sprawa... a tez wczesnie to sie u mnie nie stalo:] poza tym jak slucham takich palantow, ktorzy to czekaja na dziewice, zeby wziac je za zony....zal mi was!!!! !!!! mozecie pomarzyc, skoro dziewczyna zachowuje to , to dla kogos godnego, a nie takich przechodzonych i zuzytych jak wy ja zuzyta nie jestem bo mam jednego partnera...planujemy wspolna przyszlosc...:]

Gość taki jeden on
ja chce dziewice.. :(

Gość to nerwowy smiech

nie przeczytalam wczesniej waszych wypowiedzi, ale chyba topik ma zly tytul co>??? jakos zadna z niedziwic nie obrazila tu dziewicy, a to Wy dziewice atakujecie nas i piszecie obrazliwe slowa...cos chyba jest nie tak???:| poza tym nie uwazam, ze sie zeszmacilam, mam jednego faceta , z ktorym chcemy spedzic reszte zycia, jakie to ma znaczenie kiedy sie zacznie wpsolzycie?? poza tym nie zaluje tego... i wcale nie czuje sie gorsza, a juz slyszac jak bardzo jestescie zakompleksione i jakiego jezyka uzywacie jka obrazacie ludzi... dziewictwo w takicm przypadku jak u tych sypiacych obelgami nie ma znaczenia zadnego i zadnej wartosci... bo sama buzia niszczycie siebie i ponizacie siebie...zalll....

Gość misiiia
ja podziwiam dziewice, sama stracilam dziewictwo dosc wczesnie i bardzo zaluje

ja zużyta nie jestem bo mam jednego partnera i mój tata jest dla mnie bardzo wrazliwy...

Gość ze mnnie sie smialy

Gość bywało i tak

Gość niestety na idiotki nie ma rad

Gość stracilam wlasnie niedawno
i sie nie smieje z nikogo... Czy jakas dziewica ma na czole napisane, ze nia jest? Ja nie milam i nikt nie wiedzial ;)

Gość bla blarrr
Chyba troche oburzone NIE- DZIEWICE tematu nie zrozumiały autorce bardziej chodziło o wyśmiewanie się w szkole powiedzmy takie stadko 15-latek chwalące się że już nie są dziewicami i z iloma to już nie robiły tego i jakie są doświadczone.... teraz mam 22 lata cały czas ten sam partner pierwszy i ost dziewictwo straciłam w mając 18 lat ale w gim moje koleżanki docinały mi czasem delikatnie jaka to ja niedoświadczona jestem://////

Gość stracilam wlasnie niedawno
bla blarrr ---> Nie kojarze czegos takiego ze szkoly. Ja w ogole nie rozmawialam nigdy o tych sprawach z kolezankami ;) Nie pamietam, by ktorakolwiek sie tym chwalila. Moze inne czasy byly :P

nie śmieją się z nich, raczej im zazdroszczą. Większośc facetów jest taka, że po pierwszym numerku jak już zerwie Ci błonę rzuca Cię w diabły i martw się sama

Chyba Kerlajn ocipiałaś Nie wiem z jakimi ty się facetami zadawałas ale prawdziwy seks zaczyna sie po rozdziewiczeniu a samo rozdziewiczenie wcale nie jest takie przyjemne. Ja zdecydoanie wolę niedziewice niż dziewice i nikt mi nie powie że dziewica jest lepszą kochaną

jest zasadnicza różnica między dziewicą a lolitką. Lolitka to kobieta , która w sensie posiadania błony dziewiczej jest dziewicą, a sensie innych doznań , seks oralny , analny , jest taką dziewicą jak z koziej doopy klarnet

tak bardzo ładnie podszywaczu, ja nie pamiętam aby moje kolezanki smiały sie ze mnie w szkole, że jestem dziewica...One nie były, ale to też była ich sprawa i tez sie z nich nie śmialam.. a dziewictwo straciłam , jak miałam lat 19...chociaż to akurat nie ma żadnego znaczenia...znam laske która straciła dziewictwo, jak miala lat 21 i co z tego? skoro na te chwile ma juz chyba 4 faceta... ja mam ciągle tego samego..i nieprawda, że facet od razu rzuca Cie po tym...to w ogole bez sensu...