Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afcet dobry

w co zainwestowac 30 000zl?

Polecane posty

Gość i juz
do banku na procen to teraz chyba najleprze ,obligacje odpadaja giełda tez spada ,a w domu szkoda trzymac

Gość w dzisiejszych czasach
tak tak, zdecydowanie to jest najleprze

Gość afcet dobry
przerwa ma kiłłę, HIV, rzeżączkę i krosty na dupie, więc niech zainwestuje w badania laboratoryjne

Gość
ew. otwórz firmę - jeżeli oczywiście się na czymś znasz... :p

Gość afcet dobry
pedale - najlepSZe

Gość afcet dobry
oczywiście mogę otworzyć firmę, będę robić minetki

ja tam w ziemie bym ladowala bo na tym sie zyska, ewentualnie jak ktos juz pisal jakas firma

Gość afcet dobry
a umyłaś te nogi??? hahahehehhihi

Gość atrament
przerwa , mam nadzieję że reprezentujesz wszystkich durnych kobiet , zaczynam tracić nadzieję i mam wątpliwości, czy istnieją jeszcze normalne kobiety ?

skoro na kafe pytasz w co zainwestowac pieniadze to pewnie rekinem finansjery nie jestes. polecam zatem lokate. teraz mozna wybrac nawet taka z ktorej mozesz wycofac pieniazki dosyc szybko w razie potrzeby wiec nie blokujesz ich np. na rok. a jesli mozesz sobie pozwolic na dlugoterminowe zablokowanie gotowki to zainwestyj w fundusz inwestycyjny :)

Gość atrament
bonifaaacja , wiesz, kupiłem sporo złomu złotego ( tanio ) , różne obrączki w różnych próbach , w wiekszości są to próby potwierdzone przez złotników za pomocą kwasu i zadzwonilem do naszej mennicy państwowej z zapytaniem, czy są w stanie moje pół kilograma złota w złomie przerobić na sztabki złota ze znakiem mennicy państwowej i zgadnij co odpowiedzieli ?

Gość atrament
przerwa, czy masz schizę albo to już starość nadejszła ?

Gość atrament
bonifaaacja , mennica państwowa nie jest zainteresowana i nie chcą z powierzonego złota wykonać sztabki lub monety , tak naprawdę to nikt na świecie nie ma pojęcia ile złota jest w prywatnych zasobach i dlatego cena złota jest wysoka , nawet banki nie są zainteresowane rynkiem złota , trochę szkoda , banki mając swoje skrytki na złoto mogłyby mieć dodatkowy kapitał , tym czasem rynkiem złota rządzi tylko giełda i podnosi cenę złota

Gość atrament
bonifaaacja , już teraz wiem, tylko posiadajac sztabki i monety złote to zawsze będzie najpewniejsza inwestycja , natomiast złoty złom nikomu nie jest potrzebny , nie zrobisz z tym nic nawet posiadając 10 kg. złotego złomu , zawsze to będzie tylko szmelc złoty :(

ja bym zainwestowala w kontrakty, ale pewnie sie na tym niespecjalnie znasz, skoro pytasz tu na forum.