Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna222

Paznokcie u rąk

Polecane posty

Hej!Ja mam problem z paznokciami bo są szerokie,A chce je zapuścić i nie wiem jak je spiłować tak żęby były ładne i długie(takie średnie).A może jakiś lakier \"wyszczupla\" Paznokcie ciemny czy jasny??

Gość używaj sekatora

no tak ale mam je też nożyczkami obcinać czy tylko piłować pilniczkiem?? I po jakim czacie paznokcie stały sie \"węższe\"?? Aha i jak długie masz paznokcie ?? Bo ja chciałam takie nie długie nie krótkie

ja tez mam takie troche szersze niz normalne ale dlatego ze obgryzalam jak bylam mala a jak maluje paznokcie to nie maluje calej plytki, zostawiam tak po pol mm po kazdej stronie paznokcia i wydaje sie paznokiec szczuplejszy:P

a ja nie wiem dlaczego takie mam nigdy nie obgryzywałam paznokci.A lakier używasz ciemny czy jasny??

zazwyczaj mam pomalowane na fiolet, lekki roz albo bezbarwny:) jak maluje tym fioletem to jest ten efekt, paznokcie wydaja sie szczuplejsze:P ale z tym rozem to roznie bywa ale wydaje mi sie ze ciemne kolory wyszczuplaja paznokcie:P;)

ale nie zawsze przyczyna jest obgryzanie paznokci mam kolezanke ktorej ksztalt opuszkow palcow i w ogole paznokci jest troszke dziwny bo ma takie jakby zaokraglone, wiec ona z tymi paznokciami nic nie zrobi

a próbowałaś piłować paznokcie na całej długości tak jak pisała Sama już nie wiem??

probowalam ale bardzo mnie bolaly:( ja w ogole mam bardzo slabe paznokcie wystarczy ze zaczna wychodzic poza opuszek palca i sie lamia, rozdwajaja sie i w ogole:P

ja też miałam ten problem że mi sie paznokcie rozdwajały ale jaoś po pewnym czasie to ustąpiło samo;P