Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kici kici miau miau miau

Mój facet nie chce ślubu - nie ma problemu

Polecane posty

Fajnie by było jak by była taka jakaś instytucja gdzie byłby dane wszystkich facetów i kobieta tam przychodzi wypełnia i juz ma do wyboru kilkadziesiat propozycji. Potem tylko jeszcze oferty foto do wglądu i jakie by zycie było łatwiejsze:-)

niby tak...ale wtedy nie byłoby miejsca na \"walnięcie pioruna\" :D:D:D

taa wtedy nawet te cechy \'idealne\" przestają już być takie ważne;)

czasami parzy...ale gdyby nie pioruny, przodkowie nie wpadliby na pomysł ognia, który grzeje :) Poza tym, jakie to przyjemne....rozmarzyłam się :D

a wrcając do tematu- pisałm o konkubintach żyjacych szczęśliwie do póxnej starości teraz napiszę o 2 młżeństwach pierwsze-wpadli mając po 18 lat- on ożenił się z nią z obowiązku- nigdy tego przed nią nie ukrywał- powtarza jej wprost od 10 lat- że jej nie kocha i nigdy nie pokocha, że jest gruba i brzydka- ale mają wspólne dzieci- bo po paru latach szanowna żona bojąc się że ją mąż zostawi przestała brać tabletkii tak powstało 2 dziecko- on może i dupek fakt- ale ona????? zniesie wszystko byle być żoną?? 2 mażeństwo- ona w polsce on od 3 lat w anglii, żyje z inną koieta i do tego publicznie się przyznaje- ona twierdzi , że jak spróbuje się z nią rozwieść to wydrapie mu oczyy co wolicie życ w konkubinacie szczęśliwie wiedząc że facet was kocha czy poprostu mieć status żony- bylejakiej- ale żony!!

ike, próbujesz zawracać kijem Wisłę :P Są ludzie , których charakteryzuje to, iż ich prywatne mózgojady już dawno z głodu zdechły i nie wytłumaczysz im, że ktoś może mieć inne niż ich poglądy i czuć sie z nimi dobrze :D:D:D

Gość do ike
przyklady mozna przytaczac w nieskonczonosc.Nie ma znaczenia czy ze slubem czy bez,wszystko zalezy od charakterów. Istnieja udane malzenstwa i konkubinaty,ale tez i w jednym i dugim przypadku nieudane i mimo,ze nie maja papierka tkwia marazmie i nic nie probuja zmienic.

do ike- mi tego nie tłumcz bo mam podobny pogląd- pytanie było skierowane do osób które uważają małżeństwo za pełnię szczęscia kobiety

o, właśnie...każdy za dopelnienie szczęścia uważa to, czego nie ma :)

szczescia powiadasz.................... ;) jet chyba tely samo za , jak i przeciw posiadaniu dziecka to zalęzy czego chce się od życia- ja chciałam mieć dużą rodzinę bo w dużej rodzinie byam wychowywana ale są ludzie którzy wcale nie są zwierzętami stadnymi

bosz co ja tworzę tely- tyle zalęzy- zależy:) :P