Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emi987

SPA Jaszan Bielsko-Biała - nie polecam!

Polecane posty

Gość emi987

Właśnie wróciłam z weekandu SPA Jaszan w Bielsku-Białej i absolutnie nie polecam. Nie wykonali części zabiegów z oferty, którą podają na stronie, co kobieta z recepcji tłumaczyła zmianą cen (ja rezerwowałam pobyt u nich znacznie wcześniej - w tedy było nieco taniej). Bardzo przeszkadzało mi też niedoinformowanie - do końca nie wiedziałam co i kiedy będę miała robione - a w rezultacie nie wiedziałam na co ciągle czekam. Wczoraj po póltorej godzinie siedzenia w szlafroczku dowiedziałam się, że to już dawono był koniec i zamiast siedzieć i czekać na niewiadomo co mogłam przez ten czas iść na spacer. Jedyne, co uratowało ten pobyt, to fantastyczni masażyści (p. Paweł i p. Kazimierz) - tylko dzięki ich wspaniałym rękom nie trafił mnie szlag, no i przewspaniałym właścicielom kwatery "Pokoje gościnne nad potokiem" na Koperkowej 9, w której umieścił mnie Jaszan. Dwoili się i toili, żeby zatuszować wpadki organizatorów. Generalnie: w spa najlepiej wykupić masaże, a całą resztę załatwić sobie na kwaterze gdzie mają basen, siłownię, korty tenisowe, miejsce na grilla i ognisko...

o a ja bylam w jaszan jakiś czas temu i bylo ok. Miałam wykupiony karnet na kapiel i masaż w ramach prezentu - więc tylko o tych zabiegach jestem w stanie coś napisać, ale było miło (masował mnie pan Kazimierz :) ), w ramach tego, że był tylko jeden masażysta, a byłam tam z TZem - to dostalismy saune gratis, żeby nie trzeba było czekać bezczynnie jak jedna osoba jest msaowana...suma sumarum jestem zadowolona, ale ... mam wątpliwości co do jakości olejku do masażu (troche mnie że tak powiem wysypalo po nim na plecach...)

Gość emi987
Tam się podobno zmieniła miesiąc temu ekipa - zostali tylko masażyści, więc może dlatego tak teraz beznadziejnie...

Gość gość
za to ja polecam te spa w bielsku www.dayspa.bielsko.pl - moje ulubione ;))))