Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snoep

Faceci sa podli...

Polecane posty

Gość Snoep

3 lata temu rozstalam sie z facetem, ktorego kochalam ponad zycie. Powod? Zaczelam studia za granica, bylo mi ciezko, z daleka od domu. Musialam harowac po 40h tyg. (7 dni w tyg.) aby oplacic studia, czynsz i jedzenie i do tego studiowac dziennie. Moj byly byl wowczas ustawiony (tzn; mial stala prace, kupil mieszkanie, itp;). Bylo mi potwornie ciezko, ale nie oczekiwalam od niego zadnej pomocy finansowej tylko troche wsparcia psychicznego. Zostawil mnie bo motywowal to tym, ze jestem taka nieustabilizowana i nic nie mam a on potrzenuje kobiety z jajami. Przebolalam to, choc ciezko bylo. Po 3 latach skonczylam studia, mam fajna prace, kupilam samochod, stac mnie na wiele rzeczy. I nagle moj byly sobie o mnie przypomnial (bo w koncu sie "ustabilizowalam"). Wiem, ze jego biznes ostatnio nie szedl zbyt dobrze. Zastanawiam sie nad jakas nauczka. Np. pospotykac sie z nim troche, a pozniej rzucic go, bo mu biznes zle idzie

Gość fz
a kobiety nie są podłe kurwa!!!???

Gość Snoep
Sa, ale to wyjatki;)

Gość djcoidjidifdifdifdf
nie spotykaj sie już z nim,bo znowu sie zabujasz.....

Gość Ona.....
Nie masz co sie odgrywać to nic Ci nie da a spotkania z nim mogą Cię tylko ranić bo przypomni Ci się wspólny czas.. Po prostu olej go...

Gość Snoep
Po tym co mi zrobil, nie nawidze go z calego serca. Nie zabujam sie w nim, bo wiem jaki jest podly

Gość Snoep
Tez jestem strasznie wredna i mam taka potworna ochote tez go tak zranic jak on mnie zranil 3 lata temu

Gość cemz
"Zastanawiam sie nad jakas nauczka. Np. pospotykac sie z nim troche, a pozniej rzucic go, bo mu biznes zle idzie" a to nie jest podle? Widzisz drzazge w cudzym oku, a w swoim belki nie dostrzegasz :o 🖐️

Gość nemi
nie warto!! zresztą możesz wpaść samam w swoie sidła i znowu się w nim zakochasz

Gość Snoep
Wiem, cecha typu "oko za oko, zab za zab" jest okropna, ale po prostu nie moge przebolec tego, ze zniszczyl mi pol roku zycia tylko dlatego, ze bylam "nieustabilizowana"

Gość Snoep
Nie zakocham sie w nim, bo spotykamy sie od czasu do czasu na stopie kolezenskiej, a moje serce ani drgnie

Nie zabujasz się? Będziesz poświęcała czas obojętnemu facetowi? Chce Ci się?. Lepiej depilację sobie zrób w tym czasie. Lub maseczkę. Czas to pieniądz, po co go tracić dla interesownej mendy? Nie szkoda życia?

Gość taki jeden on
a baby to chuje z cyckami :-O 🖐️

Gość Snoep
3--> jakbym poswiecila mu powiedzmy 2 moze 3 miesiace, ale po prostu chcialabym zobaczyc jego mine w momencie kiedy zrywam, gdyz jego biznes nie idzie zbyt dobrze:)