Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oralkowy_maciejek

Czym można się zarazić przy oralu bez gumy ?

Polecane posty

Gość oralkowy_maciejek

Hej witajcie, jestem zdecydowany aby skorzystać jutro z usług prostytutki i zamówić sobie oralny bez gumy do końca z połykiem. I tu moje pytanie - czym mogę się zarazić przy takiej zabawie ?

Gość dziewczyny...
grzybicą? nie no, nie wiem ;)

Gość oralkowy_maciejek
tej grzybicy najbardziej się obawiam bo weneryki czy adidas to raczej małe prawdopodobieństwo...

Gość tyujghjyukhjbhvfcgvbnm
Przede wszystkim wirusem HIV !!!!

Gość oralkowy_maciejek
wiem że ryzyko jest ale chciałbym chociaż raz w życiu zrobić to tak do końca w ustach kobiety bez gumy.. :-(

Gość dziewczyny...
ale żeby iść z tym do dziwki? masakra :o

Gość dziewczyny...
a to nie jest tak, że ta prostytutka może się nie zgodzić bez gumki? z drugiej strony - to ona może się pozarażac od klientów nie wiadomo czym.

Gość wirusami różnymi
hiv, hpv, wzwC, opryszcki...

jeśli jest chora a ma w buzi jakąkolwiek rankę, cystę, pleśniawkę czy cokolwiek to jest wielka szansa, że zdrowy nie będziesz pytanie czy warto? nie tylko prostytutki robią z połykiem, więc poszukaj sobie \"normalnej\" kobeity bez zachamowań a zdrowej :)

to niech idzie... z Bogiem! albo raczej Jego w to nie mieszajmy :P tylko, żebyś potem nie zaraził jakiejś kobitki

Gość xcxc
meaaa - jesli znajdzie dziewczyne, jak to ujelas bez zahamowan, to jest duza szansa, ze ona tez jest zarazona. Jaka jest roznica miedzy taka dziewczyna a dziwka? Ta druga bierze za to pieniadze, to wszystko.

przepraszam bardzo bez zahamowań nie oznacza \"dziwka\" ja nie mam zahamowań a jestem z jednym facetem przez całe życie

Tu cię meaa popieram Kobieta która nie ma zachamowań w łózku nie ma nic wspólnego z dziwką . Może miec jednego partnera przez całe życie i dawać mu tyle przyjemności ze facet nigdy nie pomyśli o pójściu do prostytutki na loda z połykiem.

Gość xcxc
myslalem, ze chodzi ci o sytuacje, ze znajdzie sobie jakas laske na dyskotece, ktora mu obciagnie. A szukac dziewczyny na stale pod katem "czy zrobi mi obciag do konca" jest szczeniackie :P