Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

tak bardzo chce miec prace

Polecane posty

Gość jestem zalamana
boje sie ze pracodawca mnie wysmieje , ze nie mam doswiadczenia i ze zapyta co ja przez ten czas robilam jeszcze sobie pomysli ze jestem leniem

Gość korporacyjna pchla
no proszę Cię... :O jesli tak pomysli to nawet nie zaprosi Cie na rozmowe kwalifikacyjną, zreszta co to ma do rzeczy co ktoś sobie pomyśli? masz cel-znalezienie pracy i kropka.

Gość korporacyjna pchla
a skad w ogole jestes?

Gość dfds
a co ja mam powiedziec? mam 25 lat i ten sam problem :o

Gość jestem zalamana
tak bardzo boje sie kompromitacji, ale z drugiej strony wiem ze jesli bylaby to w miare rozsądna praca moglabym tak wiele z siebie dac nie jestem jakims nierobem potrafie poswiecic sie temu co wazne. Ale jak to sie mowi jaka praca taka placa . nie chce isc do pracy za marne grosze, ale z drugiej strony nic wiecej nie moge oczekiwac:(

Gość jestem zalamana
przez to ze nie mam pracy, stracilam poczucie wlasnej wartości, stalam sie nikim!!

Gość korporacyjna pchla
boze ,ale sie nakręcasz....z takim nastawieniem faktycznie moze byc ciezko i potrwac pare kolejnych lat zanim zdecydujesz sie wyslac cv na interesujace Cie stanowisko. I nie chcę byc chamska,ale nie nastawiaj sie na jakas super posadę ,bo niestety nie masz ani wykształcenia ani doswiadczenia. Dlatego zamiast marudzić zainwestuj w siebie, idź moze na jakis kurs i zacznij intensywnie szukać pracy, bo wcale nie jest powiedziane ,ze tak szybko ja znajdziesz

Gość jestem zalamana
kurs..poszlabym ale za co? a jak myslisz gdzie moglabym zlozyc swoje cv? gdzie wymagają malo doswiadczenia? i tylko sredniego wyksztalcenia

Gość korporacyjna pchla
chyba z urzedu pracy mozna isc na jakies kursy, a gdzie wysylac cv, to juz sama musisz sledzić ogłoszenia, patrzeć czego wymagaja ,na pewno cos sie znajdzie.

Gość korporacyjna pchla
tak z ciekawosci przefladam ogloszenia z mojej branzy i faktycznie na infopracy jest ilosc zgloszonych kandydatur. No ale takie zycie, konkurencja jest spora, a jesli nie sprobujesz to dalej bedziesz sobie pluc w brode. Hmm, zastanawia mnie tez fakt,ze niby jest duzo pracy ,a nawet na badziewne stanowiska tyle cv wyslanych...

Gość jestem zalamana
no własnie :( tak bardzo jest mi smutno dzieki kochana za rade

Gość jestem zalamana
trudno jest mi powiedziec w czym bylabym dobra. Mysle ze do kazdej pracy mozna sie przyzwyczaić i gdybm dostala jakąś to napewno bym sie bardzo starala aby wszyscy byli zadowoleni. :I

Gość jestem zalamana
nie wiem :( umiem szybko pisac na klawiaturze to moze byc plusem jestem solidna, odpowiedzialna, punktualna umiem dobrze sprzątac :O

Gość odpowiedz sobie na pare pytan
- co bys CHCIALA robic jesli wiesz, to juz polowa sukcesu- bo do tego dazysz ... jesli nie wiesz, to musisz pomyslec do czego sie nadajesz .... praca w sklepie chyba na dobry poczatek bylaby najlepsza - nabralabys obycia z klientami, nauczyla sie obslugi kasy foskalnej, troche liczenia, organizacji, podejrzala, jak funkcjonuje zarzadzanie biznesem.... Madra glowa potrafi z tego wyciagnac wnoski dla siebie. Mysle ze jak na pierwsza prace --- to najlepsza opcja

jestem zalamana - babeczko, jeśli nie wiesz, w czym jesteś dobra, to rzeczywiscei pracy możesz nie znaleźć :) pisanie na klawiaturze (proponuję sprawdzić ilość znaków na minutę) - no i super jestem solidna, odpowiedzialna, punktualna - solidna i odpowiedzialna, bo...? umiem dobrze sprzątac - może zamień na "lubię estetykę i porządek w miejscu pracy" :P

Gość jestem zalamana
dzięki za rade 🖐️ ale i tak jestem dalej zalamana

odpowiedz sobie na pare pytan - też o tym myślałam. nie jest to najgordsza opcja (jak np. wykłądanie towaru :O ), wysokich wymagań nie ma, a doświadczenie na różnych polach można mieć :)

Gość jestem zalamana
ale to mi sie wydaje troche hoojowe :( rozwiązanie taka praca w sklepie nie wiem czy z tego mozna wyzyc? odlozyc na zycie na kurs jakis

Gość jestem zalamana
wyżyc czyli oplacic wszystkie rachunki i jesc jak czlowiek :O no i kupic sobie od czasu do czasu modny ciuch czy cos z świecidelek a nie czekac ciągle na 10tego :( a jestem z malej miejscowości 13 km od większego miasta

Gość jestem zalamana
dobre pytanie co ja robilam po maturze :( uzywalam zycia i chyba czesc przespalam

Gość Ju............................
Też bym chciała pracować.... ale mi się nie chce.:P:P:P

jestem zalamana - pikna, skoro piszesz "oplacic wszystkie rachunki i jesc jak czlowiek" to znaczy że teraz z czego jakoś się utrzymujesz? dasz radę dojeżdżać do tego "większego miasta" czy potrzebnujesz pracę na miejscu? bo nie wiem, jakie tam masz możliwości - duże CH jest? bo jak jest, to uderzaj :) ZAWSZE to jakies pieniadze i doswiadczenie czy w tym okresie szalenia i spania, zrobiłaśś coś, co możesz obrócić na swoja korzyść?