Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna 20

powiem wam cos czego nikomu nie mowilam

Polecane posty

Gość katarzyna 20

musze sie komus wyspowiadac, mozecie mnie zwyzywac w koncu nalezy mi sie moze sie jakos opamietam troche. nikomu nigdy o tym nie powiem, a wiec: uprawialam sex z dwoma pedalami na raz kochalam sie z kilkoma osobami ale tych z ktorymi "tylko" sie bawilam nie zlicze pierwszy raz przezylam z dziewczyna i kilka nastepnych rowniez ciagle sie caluje z jakis chlopakiem albo dziewczyna calowalam sie z dwoma osobami na raz calowalam sie z wlasnym bratem ciagle mysle o sexie ciagle ciagle nigdy nie mialam chlopaka uprawialam sex w pokoju w ktorym bylo 3 chlopcow, nie spali myslicie, ze jakbym to komus opowiedziala to by mnie zechcial? to nie jest prowokacja..

Gość izzzzzzzka
no neistety ale raczej psychiatrze powiedz.nie pisze zlosliwie.Mam kilkoro znajomych seksoholików

jesteś normalna dziewczyną tylko one o tym nikomu nie mówią Jeżeli nie masz stałego faceta a jesteś seksualnie rozbudzona to co sie dziwisz że ci sie chce cały czas seksu

Gość sandraaaaaa
mam podobnie

z pedałami seks to trochę dziwne (myslę że prowokacja) Oni maja wstret do kobiet i cipek tak jak my faceci do penisów.Nigdy bym nie dotknął jakimus facetowi czy mu zwalił mnie to brzydzi...

Gość katarzyna 20
nie jest to prowokacja, chcieli sprobowac i tyle. ja tez nie jestem lesbijka a kochalam sie z kobietami, bisexualna moze jestem ale w sumie nie moglabym byc z kobieta. zapomnialam jeszcze dodac ze wykorzystalam 15 letniego chlopczyka prawiczka do tego ktory sie bal i w sumie to nie chcial ale jakos go zmusilam pozniej do mnie dzwonil ale dalam mu kosza troche zal mi go

kazda kobieta ma zkodowane lezbijstwo tylko to jest ukryte Natomiast pedał do typ faceta o innej orientacji psychicznej związanej z hormonami

Moim zdaniem to nie jest takie normalne, co innego rozbudzenie sexualne, a co innego popęd do wszystkiego co sie rusza. Dziś z bratem..............jutro może z ojcem, a pojutrze z babcią??:O:O:O Sorry:) Ale ktos tam wyzej dobrze napisał, powinnaś się leczyc!!:P:P

Gość katarzyna 20
myslalam wlasnie, ze moze jestem nimfomanka ale tak szczerze to nie chce sie leczyc bo mnie to strasznie jara mimo, ze jest dosc uciazliwe. a z bratem to bylo tak ze sie zalozylam o cos tam z jego kolega, zaluje tego na szczescie nikomu nie powiedzieli :))

Gość misia misia
słodka jestes :))

Gość katarzyna 20
nie wiem czy nudzi mnie sex z jedna i ta sama osoba bo w sumie nie probowalam ale ogolnie nudza mnie zwiazki, cale te randlki, nawet jak chlopak mi sie podoba to po tygodniu juz jest nudno, poza tym wyjezdzam do innego miasta we wrzesniu bardzo daleko i nie chce sie z nikim tutaj wiazac

Gość pies na suuuuuuki
kolejna mokra wiecznie

Gość ja sie kontoluje
tak samo miałam ale teraz mam 3o lat i sie kontroluje,ale bez cyber sexu nie dam rady:(

Gość mineciarz
moge ci wylizac. skad jestes ?

Gość mineciarz
lizalem juz dziwkom i bogatym panom takze mam duze doswiadczenie;)

Gość katarzyna 20
daj spokoj nie umawiam sie na sex na miejscu mam pelno chlopcow ktorzy zrobia dla mnie wszystko jesli mam ochote to wybieram

seksoholizm jak się patrzy ty się nie pytaj, czy ktoś cię będzie chciał, tylko sie pytaj, czy jesteś ww stanie być w związku choćby więcej niż miesiąc, bo z tego co piszesz, nie ma mowy :)

Katarzyna 20, cierpisz na seksoholizm. Jesteś uzależniona od doznań o charakterze erotycznym. Powinnaś pójść z tym do seksuologa i starać się nad sobą panować. Tym użytkownikom, którzy piszą tu tylko po to żeby poprzeklinać i się z kogoś pośmiać, już dziękujemy.

Gość katarzyna 20
musze jeszcze dodac, ze z zapalem odgryzam glowki zapalek po czym umieszczam grupowo je w sloiku musztardy, by miala bardziej ognisty smak

Gość sexsexsexwww

Gość fosa
za kilka lat przez takie dziewczyny jak Ty prostytutki nie bedą miały pracy !! Pomyśl nad tym ty penero

Gość ja mam podobnie
i wcale się nie czuje źle od 3 lat zaliczyłam tylu facetów że już nie pamiętam, an 30 tym przestałam liczyć a to było rok temu ;) uwielbima seks non stop nawet 6 razy dziennie , teraz przymierzam się do większych spotkanek trójkątów i GB , nie mam wyrzutów sumienia, dobrze sypiam, po seksie mam świetny nastrój mogę góry przenosić , pracuje trzy razy krócej i trzy razy wydajniej , :P