Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hond

Najdziwniejsza rzecz jak mi sie przytrafila...

Polecane posty

Gość Hond

Kilka dni temu bylam na imprezie u kolezanki. Tam poznalam faceta z ktorym chwilke pogadalismy. Po chwili on stwierdzil "Wiesz co? Jestes najbrzydsza kreatura jaka kiedykolwiek widzialem na oczy". Ja mu na to odparlam "Ale z ciebie fiut" i poszlam. Wczoraj dostalam kwiaty (bukiet roz) przez poslanca. Od tego samego faceta, ktory zdobyl moj adres od owej kolezanki. Na bileciku napisal, ze bardzo przeprasza, ze byl pijany, wcale nie uwaza, ze jestem brzydka a wrecz przeciwnie, ze jestem najpiekniejsza kobieta jaka kiedykolwiek widzial. Zaproponowal spotkanie...Chyba pojde na ta randke, ale uwazam, ze to troche dziwne i smieszne zaczynac w ten sposob ta znajomosc;)

Gość Anikaaa
Ha ha ha..dobre:D

Gość heh dziwny sposób podrywu
ale jak widać skuteczny:-)

Gość Hond
Rzeczywiscie skuteczny:) Choc do tej pory przeklinalam tego faceta. Wiecie...moje kobiece ego;)

Gość Anikaaa
ja pierdziele..dalabym mu w pysk a potem sie spytala jaka kawke proponuje:D hahah

Gość Hond
uslyszec taka rzecz troche boli. Nawet myslalam, aby odeslac te kwiaty z powrotem,ale za rada kolezanki odczekalam, az emocje opadna. Ona zna tego chlopaka. Mowila, ze nie jedna chcialaby miec takiego faceta. Rzeczywiscie, dziwny sposob na wyrwanie dziewczyny, ale jak ddobrze pojdzie pewnie jeszcze bedziemy sie z tego smiali;)

Gość Anikaaa
No mozna obrócic to w zart...ja bym sie spytala z usmiechem na ustach co go sklonilo by sie umówic jednak z "najbrzydsza kreatura":DPewnie zrobi mu sie głupio ale nie szkodzi- moze zrozumie, ze nie mozna mówic takich rzeczy bo moga zabolec!

Gość Hond
Rozmawialam z ta kolezanka...ona stwierdzila,ze byl pijany i spytala, czy mi sie nie zdazylo palnac cos glupiego jak bylam pijana. Wczoraj naprawde chcialam odeslac te kwiaty przez honor, ale ona mnie uspokoila i powiedziala "Poczekaj az emocje opadna, wtedy zdecydujesz"

Gość Anikaaa
Oj widze ,ze Ty juz zdecydowalas!

Gość zl
przerost formy nad treścią, za duzo o sbie mysli, po ppijanemy zawsze powie prawde ...Uwazaj

Gość Hond
zl--> nie mam jz nastu lat. Na pewno nie bede sie angazowala od razu...chce sie umowic i zobaczymy. Moze z tego nawet nic nie wyjdzie. Nic nie wiadomo

Gość zl
ok ... wiec powodzenia :)

Gość ofe rma
jak taki z niego playboy to może założył się z kimś ze obrazi laskę a potem i tak ją przeleci.

Czy to prowokacja??? Czy rzeczywiście tak głupia jesteś???

Gość zl
oto jest pytanie

Gość Hond
To nie jest prowokacja i nie jestem naiwna. Wiesz juz swoje przeszlam w zyciu i tak jak stwierdzilam, nawet nie wiadomo co z tego bedzie. Mam swoje zasady. Jestem juz po kilku zwiazkach i potrafie rozpoznac kiedy facet chce zbajerowac

Gość Hond
Gicior slonko, ile masz lat???? to nie jest prowokacja. Moze 1wsza randka okaze sie kompletnym dnem, wtedy nie bede tracila swojego czasu.

Gość zl
gocior ma pewnie 16 lat i nie panuje nad swoim małym ptaszkiem :)

Powiem tylko tyle, że jeżeli to nie prowokacja, to jesteś strasznie beznadziejna!!!