BrzuchataBabkaBoża 109 Napisano 4 godziny temu Hehe buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, kris888 napisał: właśnie. może niezbyt precyzyjnie napisałem - zależy do czego ten komp będzie służył czy do ogarniania biurowych spraw, czy do grania, czy jakieś inne cele. Kiedyś mama kupiła kompa za całą odprawe ze zwolnienia z pracy 3tyś Po dwóch latach pomiędzy 2000-2002 to już byl zlom do biura tak technologii gnalo do przodu za sprawą ps2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu Możliwe że ludzie się nie znajom i po prostu wolom mieć czyste sumienie kupilam se laptopa za 2-4tys to musi być dobrym Nie ważne że dobrze konfigurujac takiego za 250zl miała by to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu Kupujom co pare lat nowego i zajmujom się obladzaniem później 500 wirusów i nowy Ja robiłem laptopy znajomych piszę z doświadczenia ten wynik mnie porazil prodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, kris888 napisał: właśnie. może niezbyt precyzyjnie napisałem - zależy do czego ten komp będzie służył czy do ogarniania biurowych spraw, czy do grania, czy jakieś inne cele. Komp do grania to oksymoron jestem po it i nie mogę zmusic wibracji ds4 do działania pomimo różnych programów Do retro to jeszcze ujdzie bo mniej miejsca i cyfrowe to nie wydajesz pieniędzy na płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu Kompatybilność wsteczna też jest na pceta falszem kto sledzi jak to wygląda naprawdę ten wie nawet sama nVidie wywala w sterownikach starocie a potem ci gra nie działa Konsole se kupisz to masz pewność że polecom gry z przedziału 7lat bez zajakniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu A jaki jest burdel w zabezpieczeniach dużo takich do gier w końcu Microsoft uznal że to luka systemu i gra się nie odpali za nic w świecie bo nie A korzystali z przeróżnych metod antypirackich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 5 Napisano 4 godziny temu I masz oryginalnom płytę gry i nie uruchomi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach