Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jestem wilkiem tak

No i nie wiem czy kupować cokolwiek czy nosić laptopa 2x dziennie

Polecane posty

6 minut temu, kris888 napisał:

właśnie. może niezbyt precyzyjnie napisałem - zależy do czego ten komp będzie służył 😄 czy do ogarniania biurowych spraw, czy do grania, czy jakieś inne cele.

Kiedyś mama kupiła kompa za całą odprawe ze zwolnienia z pracy 3tyś 

Po dwóch latach pomiędzy 2000-2002 to już byl zlom do biura tak technologii gnalo do przodu za sprawą ps2

Możliwe że ludzie się nie znajom i po prostu wolom mieć czyste sumienie kupilam se laptopa za 2-4tys to musi być dobrym 

Nie ważne że dobrze konfigurujac takiego za 250zl miała by to samo 

Kupujom co pare lat nowego i zajmujom się obladzaniem później 500 wirusów i nowy 

Ja robiłem laptopy znajomych piszę z doświadczenia ten wynik mnie porazil prodem

12 minut temu, kris888 napisał:

właśnie. może niezbyt precyzyjnie napisałem - zależy do czego ten komp będzie służył 😄 czy do ogarniania biurowych spraw, czy do grania, czy jakieś inne cele.

Komp do grania to oksymoron jestem po it i nie mogę zmusic wibracji ds4 do działania pomimo różnych programów 

Do retro to jeszcze ujdzie bo mniej miejsca i cyfrowe to nie wydajesz pieniędzy na płyty 

Kompatybilność wsteczna też jest na pceta falszem kto sledzi jak to wygląda naprawdę ten wie nawet sama nVidie wywala w sterownikach starocie a potem ci gra nie działa 

Konsole se kupisz to masz pewność że polecom gry z przedziału 7lat bez zajakniecia

A jaki jest burdel w zabezpieczeniach dużo takich do gier w końcu Microsoft uznal że to luka systemu i gra się nie odpali za nic w świecie bo nie 

A korzystali z przeróżnych metod antypirackich 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się