Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szowinistyczxna męska świnia

Całowanie kobiet w dłoń.

Polecane posty

Gość a ja właśnie tak
i żeby nie było - JESTEM kobietą, PRAWDZIWĄ kobietą, KOBIECĄ kobietą, czy co tam jeszcze sobie kto wymodzi. a mimo to NIE MAM OCHOTY na to żeby mi ktokolwiek moje kochane różki szlifował :P

Gość PSedłonim
Świadomie może i nie masz ochoty, ale podświadomie bardzo. :-) Kobietą przecież jesteś, nieprawdaż? A która kobieta nie potrzebuje spełnienia swojej kobiecości?

Gość PSedłonim
Masz ochotę. Najlepszym dowodem Twojej ochoty jest fakt, iż droczysz się ze mną od samego rana.

Gość a ja właśnie tak
no i patrz, kubek w kubek te same teksty jak mój były :D a co dla ciebie oznacza spełnienie kobiecości? i jeszcze mi wyjaśnij z łaski swojej dlaczego to jakiś bliżej mi nieznany i kompletnie mnie nie znający koleś (!!) rości sobie prawo do tego zeby mówić czego ja chcę lub nie?

Gość a ja właśnie tak
a droczę się, bo mam jeszcze 15 minut wolnych i jest to ciekawsze niż jakiś serial w tv. poza tym jest południe, zwłaszcza, że wstałam dziś o 5.10 :P

Gość PSedłonim
Uprzejmie wyjaśniam, że ja to prawo roszczę sobie z powodu pory, o której wstałaś dzisiaj z łóżka! Tak! 5.10 - to doskonała przyczyna. :-) Chciałem także zauważyć, że ja nie jestem Twoim byłym. Więcej, jak raz wiem, co przynależy mężczyźnie, żeby kobieta czuła się w pełni sobą.

Gość a ja właśnie tak
hehe, przyczyna spoko, ALE nie wrzucaj wszystkich kobiet do worka z kobietami, ktore znasz :) poza tym mojemu byłemu tez się wydawało, że jest mężczyzną i wie, czego potrzebuje kobieta. A tak się składa, że każdy koleś (:P), który zakłada, że wie czego kobieta potrzebuje lepiej niż ona sama jest zwyczajnie... głupi :P pozdrawiam i spadam do pracy

Gość wyzwolona z przesądów
I tak oto zostałem "kolesiem"... Ech. :-(

Gość gość
Chciałbym powiedzieć użytkownikowi meaaa że jest bardzo mądrą osobą nareszcie normalną kobieta a nie lewacka i "postępowa".

Gość gość
HthPc06nP6klqmaF4xn43qy3