Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzosmutna

czy to zdrada?

Polecane posty

mąż po 20 latach małżeństwa normalnego i szczęśliwego jak sam mówi , spotyka się z inną kobietą , poznał ją przypadkiem i mówi że poczuł coś takiego,że musi się z nią spotykać ale kocha także mnie i dzieci , ale chce się spotykać z tą osobą , przyznał się przyparty do muru po moich podejrzeniach , co ja mam robić ja bardzo go kocham nie wyobrażam sobie życia bez niego ale jestem pełna złości i nienawiści jak mógł takie coś zrobić ale on chce być ze mną , pogubiłam się w tym wszystkim nienawidze tej kobiety , jestem załamana ....

Gość jesoo babo
trochę szacunku do siebie, spakuj gnoja i zatrzaśnij za nim drzwi, chyba nie jestes masochistką?

To nie jest rozwiązanie !!!najłatwiej trzasnąć drzwiami ! a co [potem !!!!pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jesoo babo
nie sądzę, żeby lepszym rozwiązaniem było godzić się na taki układ :P powinien sie wyprowadzić a czas pokaże jak życie się potoczy, może być tak, że wróci do ciebie i ze łzami w oczach będzie błagał o wybaczenie, ale na tę chwilę nie mieszkałabym z nim ani chwili dłużej :P

Oj nie tak łatwo wyrzucić współmałżonka na próg !!!prawo na to się nie zgadza !!!po co posuwać sie do tak drastycznych scen ! no isą jeszcze dzieci !!!też mają jakieś zdanie na ten temat!!! MIŁOŚĆ JEST ŚLEPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zagubiona123456789
Do autorki: Twoj maz chcialby miec zone i kochanke.To niedopuszczalne.Poprostu z Toba mu wygodnie a na boku szukac przygod to ciekawe. Nie mozesz sie na taki uklad godzic. Porozmawiaj z nim, powiedz jaka jestes rozgoryczona. Przeciez jesli by Cie naprawde kochal to by mu nie byly w glowie inne kobiety. Pozdrawiam i nie lam sie!!!

Gość takie
Ciężko jest komuś radzić w tak trudnej sytuacji, mogę powiedzieć co ja bym zrobiła : kazałabym mu zdecydować z kim chce być, nie byłabym dla niego odskocznią, ciepłymi kapciami, które kiedy chce to włoży, gdzie może liczyć na wypraną i wyprasowaną garderobę, dałabym mu do zrozumienia, że nie odpowiada mi taki układ z szacunku do siebie samej i zaproponowałabym wyprowadzkę z całym dobrodziejstwem do tej drugiej, niech mu pierze, prasuje i gotuje, dzieci masz pewno już duże to zrozumieją, ty musisz się szanować, poboli, poboli i przestanie a będziesz z siebie dumna, głowa do góry nie daj się gnoić. Powodzenia

Gość TO JEST ZDRADA

Gość oczywiście to jest podłe

Gość gumisiowy sok
kopnij chuja w dupe i ani sie nie zastaniawiaj przez chwile a ją jak spotkasz to z buta w ryło suke jebaną...