*natasha* 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 dziewczyny mam pytanie jasli zapomiałam jednej tabletki ostatniej przed 7dniowa przerwa i tak jakby miałam szybsza przerwe a potem za około miesiac zapomiałam znowu jednej tabletki w srodku ale nie kochałam sie tydzien to moge byc w ciazy??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sympatyczna00 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 hej. raczej napewno nie.. ja jak bralam tabletki to w jednym miesiącu potrafilam o 5 zapomnieć. i tabletki bralam wieczorem. i zapomnialm np w środe to potrafilam wziąć nastepnego dnia późnym wieczorem... jasne zdarzają sie przypadki ale to sporadycznie. bądź spokojna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 aha dzieki kochana bo sie bałam strasznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sympatyczna00 0 Napisano Czerwiec 2, 2008 ja naprawde mialam straszny problem z pamietaniem o tabletkach więc potem przerzucilam sie na plastry... tylko są duzo droższe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach