Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexxxxxxxxx

jak dobrze sciągnacna egzaminie?

Polecane posty

Gość Alexxxxxxxxx

dzis maam egzamin z prawa:O mam mase sciag bo materialu jest od zarypania......... mam pytanie jakie sa wasze metody na sciaganie? dodam ze piszemy w auli, pilnuje nas jeden facet , osob piszacych jest okolo 70

Gość Alexxxxxxxxx
pomózcie ;( :P ;

Gość jak masz duzo sciag to
juz cos ;) Teraz wez taki ubior, by miec duzo kieszeni. Zrob sciage ze sciag. Albo zapamietaj co wtykasz do poszczegolnych kieszeni. Samo sciaganie trudne nie bedzie razej - ale znalezienie wlasciwiej sciagi jest klopotliwe i najbardziej zauwazalne ;) I potem nie pisz jak potluczona z wywalonym jezorem, bo jak jakis pies nad Toba stanie to bedzie dziwnie wygladalo, ze nagle stracilas wene :P

Gość Alexxxxxxxxx
hahaa dzieki , to jest dobra mysl :)

to nie zadna zlota mysl... To podstawa :D Lata doswiadczen :P Z obu stron ;)

Gość Alexxxxxxxxx
co znaczy tajemnicze z obu stron ?:P

od strony osoby sciagajacej i od strony psa ;)

Gość Alexxxxxxxxx
oł noł nauczycielka :P

Gość wiii
U nas na Politechnice robiło się ściągni tzw "na reklamówki z tesco" :p Oczywiście tylko i wyłącznie te przezroczyste ;) Kładziesz sobie z jednej strony piękne ściągi, z drugiej strony cokolwiek typu pusta kartka, okładka od zeszytu i kładziesz na egzaminie obok siebie na siedzeniu, na to polecam ewentualnie plecak lub torbę żeby było że masz duzo rzeczy przy sobie ;) Gdy siadasz reklamówkę kładziesz tą normalną stroną z czyms tam a potem już przekręcasz dyskretnie na ta stronę ze ściągami :D I oczywiscie do tego polecam siadanie w pierwszych rzędach bo tych z pierwszych ławek się nie podejżewa o złe zamiary :p

taaaaa... z tymi lawkami to prawda... Najczesciej sie pilnuje tyly :P Chociaz tyle lawki to zawsze kusily :D

Gość wiii
*podejrzewa...

Gość Alexxxxxxxxx
zbyt skomplikowane.......i mam tak zerkac na siedzenie obok?

Gość Alexxxxxxxxx
nigdy sie nie odwazylam rzucic sie na pierwsze lawki.....chociaz nawet wykladowcy mowia ze z przodu jest lepiej usiąsc po prostu;p ale tyly to są tyly;p

ja tam zawsze pod reka lubilam miec... W razie czego szybko mozna zrzucic na podloge, czy cus :P A poa tym dosc naturalnie to wyglada ;)

Gość wiii
To nie jest skomplikowane, to jest bardzo proste, tylko może tak wygląda niezbyt ciekawie. U nas wszyscy jechali na tym :)

"nigdy sie nie odwazylam rzucic sie na pierwsze lawki.....chociaz nawet wykladowcy mowia ze z przodu jest lepiej usiąsc po prostu;p ale tyly to są tyly;p " :classic_cool: no wlasnie... Typowe myslenie :D Tak samo mialam :D I 90% roku tak mialo :D

Gość Alexxxxxxxxx
kurwa jak zdam ten egzamin to sie chyba upije.....:P

Gość wiii
Tylnym ławką mówimy nie! Już w podstawówce (za moich czasów było 8 klas) to odkryłam z koleżanką :D od tamtej pory TYLKO pierwsze ławki :D Naprawdę polecam, może nie brzmi to zachęcająco ale zobaczysz że się opłaca tam właśnie siadać i już nigdy nie siądzesz z tyłu :)

Gość Alexxxxxxxxx
wiiiii ale mam nadzieje ze mowisz w sensie sciagania?:D moze dzis sprocuje;)

Gość wiii
Tak mówię w sensie ściągania. U nas było tak że wykładowcy stali i patrzyszli w ciężkim szoku jak zabijamy się o pierwsze ławki :p

Nie... u nas to bylo zabijanie sie o tylne lawki :) Jakbym zobaczyla, ze sie ktos tlucze o przednie lawki to bym pilnowala z przodu :P O ile oczywiscie mialabym na celu zlapanie sciagaczy :P

Gość Alexxxxxxxxx
kurde u nas na bank sie bede sie zabijac o pierwsze lawki;p ej ale jakos dziwnie miec przed oczyma twarz goscia od prawa....bo np moze mu sie ubzdurac ze nie bedzie spacerowal po auli./:o

sala jest szeroka... mozesz zawsze siasc z przodu tak, by nie miec go tuz przed soba ;) Moze warto zaryzykowac? Ja nigdy sie nie odwazylam na to :P

Gość Alexxxxxxxxx
w sumie.......to zerowka jest.jakby co mam jeszcze 2 terminy minimum :D

na dwopje babka wrozyla ale byc moze na zerowce nie bedzie tak pilnowal ;) O ile trudno sie bylo na ta zerowke zalapac. Bo jesli ona byla dostepna dla wiekszosci to raczej bym nie liczyla :P

a tak w ogole to nie wolno sciagac :classic_cool: taka jest oficjalna wersja i tego sie bede trzymac :P

Gość Alexxxxxxxxx
niesety mamy takie czasy, ze musimy sie uczyc roznych glupich rzeczy zupelnie nam nie potrzebnych. poza tym jest tego cala masa......nie da sie tego nauczyc i nic nie sciagac/./.... ludzie biorą z tego powodu amfe wlasnie lub po prostu sciagają proponuję jakies reformy..mądre reformy! :O

oj na zartach sie nie znasz :P uwazam, ze sciagnie tez uczy ;)

Gość Alexxxxxxxxx
ja wiem ze zartujesz, ale musialam to z siebie wrzucic po prostu,......anoz przeczyta mojego posta minister jakis:P sciaganie uczy umiejetnosci radzenia sobie w zyciu:) to wazniejsze niz wiedza w dzisiejszym swiecie i w polscie of kors;)