Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agna25

Ciekawy sposób na wypisanie zaproszeń

Polecane posty

Gość agna25

Witam, Znacie może jakiś fajny sposób na wypisanie zaproszeń zamiast ręcznego pisania:)? Robił ktoś może wyklejanki z literek - naklejek? Może ktoś wypełniał zaproszenia w jakiś oryginalny pomysł?

Gość no gdybym wyklejala z literek
to zeszloby mi troche bo mam ponad 100 zaproszen do zrobienia. robie je sama. :) z jednym schodzi mi okolo 10-15 min. drukuje je na kompie, recznie nic nie wypisuje. na kopertach tez na kompie drukuje miona i nazwiska.

ja też drukuje na kompie. Wybierz fajną czcionkę, a potem tylko imiona i nazwiska zmieniasz i jest szybko i ładnie.

a mi szkoda bylo czasu i tuszu na drukowanie, za 1.95zl/szt zrobili mi z allegro piekne zaproszenia z nadrukiem i personalizacja, przyslali pieknie zapakowane, razem z kopertami, wszystko trwalo tydzien, od wymyslenia projektu napisu do przyslania paczki przez poczte. dlatego nie bawilam sie w samodzielne robienie bo by mnie to kosztowalo wiecej nerwow i kasy

Gość agna25
Będe miała problem z dodrukowaniem imion i nazwisk zaproszonych gości na moich zaproszenach, bo sa tak skonstruowane, że mają taką wkładaną papierowa nakładkę, co zcalone jest kokardką-nie da się tego rozbroić:) bo potem tego nie powiążę. hmmm...Przydałyby się stempelki z gotowymi imionami i nazwiskami ;) coś a la pieczątki;). Podsuncie jeszcze jakieś pomysły, bo długopisem i ręcznym charakterem pisma nie bardzo mi się usmiecha je wypisywać:). Pozdrawiam