Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _o_l_a_

co mam o nim myśleć?

Polecane posty

Gość _o_l_a_

od niedawna spotykam się z facetem. nie jesteśmy dziećmi, każde z nas już z kimś sypiało. przedwczoraj zapytałam go w luźnej rozmowie, z iloma dziewczynami spał. powiedizał, że nigdy nie liczył i że nie chce ich liczyć. śmiałam się, że się wykręca od odpowiedzi. powiedział, że zdarzały mu się przygodne kontakty, ale że było ich "na pewno mniej niż 30". jak sądzicie, dlaczego uniknął odpowiedzi? co mam o nim myśleć?

Gość hoihoh
że zna swoją wartość i nie musi odpowiadać oraz że wie jak kobiety nakręcają się na kolejne, wścibskie pytania, i jak sobie daleko wnioskują z odpowiedzi nie chce to nie rozmawia, naucz się tego samego

Gość kocica karolina
Jakby mi facet tak powiedzial to bardzo bardzo bym sie zastanawiala nad kontunuowaniem znajomosci a juz na pewno nie szlabym z takim do lozka wczesniej niz po pol roku...Ale najprawdopodobniej bym go olala,no chyba ze poza tym bylby naprawde idealem i umial pokazac ze mu zalezy.

Gość _o_l_a_
wiem, że jak nie chce to nie rozmawia, mnie ta liczba nie jest do szczęścia potrzebna i nie nalegałam. ale zastanowiło mnie to, dlaczego nie odpowiedział. hipoteza1: uważa, że kobiecie nie należy mówić takich rzeczy, żeby się nie nakręcała zazdrością o przeszłość. hipoteza2: było ich baaaardzo dużo i sam uważa, że to o nim najlepiej nie świadczy. jeśli to tak jak w hipotezie1, to szkoda, że nie jest ze mną szczery po prostu, dla mnie szczerość jest najważniejsza. jeśli taj jak w 2 - to jeszcze większa lipa, bo wychodziłoby na to, że facet się nie szanował (skoro sam uznałby, że było za dużo). a może jest jeszcze inaczej?? jak to dla Was wygląda?? jedno jest pewne - poproszę go o wykonanie testu na HIV, chociaż jeszcze nie wiem, jak to zrobić delikatnie.

Gość Czarny wilk
Poziom tego forum mnie przeraża. _o_l_a_ mężczyznom NIE ZADAJE SIĘ takich pytań. Prawdziwy mężczyzna nie opowiada o swoich doświadczeniach z innymi kobieatmi. Kumasz ?

Gość _o_l_a_
Czarny wilku - nie, nie kumam. A raczej nie zgadzam się z tym. dla mnie nie ma takich tematów, których się nie porusza "bo tak". nie prosiłam go z resztą o opowiadanie o swoich doświadczeniach, spytałam tylko o liczbę partnerek, a to chyba nie to samo. Dla faceta, który nie ma powodu wstydzić się odpowiedzi, nie byłoby chyba problemem jej udzielić.

Gość kocica karolina
oczywiscie ,ja tez uwazam ze w zwiazku nie ma takich tematow ktorych sie nie porusza.No ej,ja tam chcialabym wiedziec z iloma kobietami spal moj facet bo to tez mi mowi o tym jaki jest,jaki byl,proste. OLU-sama wiec widzisz-obie hipotezy kiepsko swiadcza o facecie,niestety...Ja osobiscie bym sobie takiego odpuscila,pachnie mi on jakims macho ktory seks traktowal jak sport a taka osoba nie jest godna zaufania.Ja rozumiem zalozmy popelnic jeden ,dwa bledy i spac z kims kogo sie nie kochalo,ale to co innego niz zaliczenie 30 babek,no ej..

Gość _o_l_a_
kocico karolino - dzięki za Twoje komentarze, dają mi trochę do myślenia. ale wiesz, sprawa nie jest taka jednoznaczna. zastanawiam się, ile masz lat, bo wiek gra tu rolę - liczy się też wiek faceta - co innego, gdyby to mówił 19 latek, ale on ma 32. no i jestem absolutnie przekonana, że nie traktuje mnie jak przygodę, nie liczy tylko na seks - gdyby tak było, już dawno by sobie odpuścił ;-P Co nie zmienia faktu, że taka jego wymijająca odpowiedź siedzi mi w głowie i męczy.

Gość kocica karolina
ja mam juz sporo lat,25. Moze porozmawiaj z nim,powiedz wszystko to co tu pisalas,ze nie rozumiesz czemu to ukrywa,ze jest Ci przykro ze jest nieszczery,no,powiedz wszystko co czujesz,to w zwiazku jest naprawde bardzo bardzo wazne-szczerosc,zwykla szczerosc.Moze on nawet nie wie jak Ty sie czujesz,jakie asz przemyslenia.Ja bym szczerze pogadala.Moze dowiesz sie ze byl mlody,glupi,ze bardzo zaluje itd.A to juz zmienia postac rzeczy,kazdy ma prawo do bledow,co prawda lepiej zeby bylo ich jaknajmniej..

Gość _o_l_a_
kocico - pewnie tak zrobię, porozmawiam z nim. do tej pory właśnie myślałam, że o wszystkim możemy rozmawiać i dlatego się zdziwiłam. a może jeszcze ktoś powie mi, co o tym sądzi? im więcej opinii tym łatwiej złapać dystans do sytuacji. może macie podobne doświadczenia?

Gość no nie wyczymam
hoihoh i Czarny Wilk - przywracacie wiarę w ludzi. :)

Gość _o_l_a_
ja zupełnie nie rozumiem, dlaczego ilość poprzednich partnerów seksualnych ma być w związku tematem tabu?? no nie pojmuję o co wam chodzi.

Gość no nie wyczymam
to nie ma być temat tabu - to Twój partner decyduje czy chce o tym mówić czy nie. A Ty powinnaś po prostu uszanować jego wolę, tak na moją logikę.

Gość real1
30 ? to niewiele. ...? ej no chyba niewierzysz ze faceta zreformujesz skoro spał z 30stoma bedą i nastepne, to tak samo jak z alkocholizmem, kobiety mysla ze jak złapia faceta to przestanie pic i owszem czasem sie udaje na krótka mete, ale co po slubie?? płacz i same problemy, a uzaleznieini od sexu to jak uzaleznieini od alkocholu, facet nie ma zasad i co tutaj wiecej pisac....

Gość _o_l_a_
movering - no właśnie tego się obiawiam, że to nie była prawdziwa odpowiedź. i nawet nie chodzi o liczbę - bo jeśli pierwszy raz miał, dajmy na to w wieku lat 17 (nie wiem tego), to minęło 15 lat, więc gdyby ich było 30, to wychodziłoby średnio 2 rocznie. czy to niewiarygodnie dużo? nie wiem. mało na pewno nie. ale może jeszcze nie zakrawa o uzależnienie. nie zgadzam się z opinią, że na pewno będą następne. ale z drugiej strony, on często wyjeżdża - taką ma pracę i do tej pory nie widziałam powodu, żeby mnie to niepokoiło. ale taka wymijająca odpowiedź zasiała ziarno niepokoju właśnie. Panowie, piszcie - jak to z Wami jest? dlaczego udzielacie takich odpowiedzi? co się za tym kryje??

Gość _o_l_a_
napiszcie coś

Gość sorki
jak na starcie go pytasz o ilość, to po jakim czasie go zapytasz o imiona?

sory, ale jakby ktoś nie odpowiedział mi na takie pytanie to bym sie nawet nie zastanawiała, a liczba 30, o jakies 10 raz za duzo :o

Gość sorki
a czy koleś może się laski zapytać ilu miała czy to nie wypada, hehe

Gość _o_l_a_
sorki - a czemu zakładasz, że pytałabym dalej? nie interesują mnie imiona ani okoliczności. ale chciałabym wiedzieć, ile było takich "przygodnych znajomości" i jak on do tego podchodzi, bo to świadczy o człowieku. a facet też może zapytać, nie widzę problemu, to działa w dwie strony moim zdaniem. i nie istnieje dla mnie żadne "nie wypada" arafacia - łatwo powiedzieć "nie zastanawiałbym się" - łatwo, kiedy człowiek nie jest sam zaangażowany. a przecież to nie jest jedyna "cecha" tego człowieka. liczy się też np. to, że pomaga mi zrobić zakupy, bo ja nie mogę dźwigać itp. ale chyba zaczynam go tłumaczyć, a to nie o to chodzi. dzięki za Twoją opinię.

Gość _o_l_a_
ktoś jeszcze się wypowie? czy powinnam wracać do tego tematu i powiedzieć mu, że zmartwiła mnie taka reakcja?

Gość podnosicielka tematów