Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_100

CZY KUPUJECIE NA ALLEGRO UBRANKA?

Polecane posty

Gość kajtka
ole_100 więc kupuj smiało te skarpetki i bodziaki- angielskie firmy robią dobrej jakości rzeczy,a że allegrowicze sprzedają drożej niż w brytyjskich sklepach to przecież nie polecisz do Londynu po pare ciuszków... ja sprzedaję na allegro chemię gospodarczą i kosmetyki z Niemiec i też mam mnóstwo kupców,choć sprzedaję ze swoją marżą (ale przecież nie każdemu po drodze Niemcy!a ja mieszkam przy granicy), a że w polskich marketach można dostać 20% tańszy Persil,to ludzie wiedzą jaka jest jakość Persila z Polski a z zachodu :-)

na allegro jeszcze ubran nie zamawialam, ale na tej stronce tak. http://www.dwa-dj.pl/product_info.php?products_id=8 mieszkam w malym miescie, firm o ktorych piszecie u mnie nie ma, najblizsze 3 godz jazdy ode mnie, wiec ani mi sie sni w tym upale jechac do tych sklepow a szkoda, bo siostra kupila mi ostatnio body z tesco i musze przyznac, ze sa super, i jakosciowo i jezeli chodzi o wyglad. gdybym chciala kupowac ciuszki w sklepach dla dzieci to musialabym juz fortune wydac, bo body (sliczne, super jakosc ale...) kosztuje powyzej 20 zl. ostatnio w realu widzialam body na promocji po 12,99 ale sztywne z kiepskiej bawelny wiec nic nie kupilam a myslalam, ze sie oblowie :(

Gość chodzik nie.
Ostatnio w tesco 2x body(jakość ok) 9.99

Gość ola_100
ulotna chwila-a u kogo kupowalas? tez na str z motylem czy innej?

Gość ola_100
czytam tez na stronach ze czesto u jednego sprzedawcy placi sie tylko raz za wysylke bez wzgledu na ilosc kupionych rzeczy.To tez jakis rodzaj reklamy ale dla nas-kupujacych sie oplaca

Gość piekneone
a jaka to wielka łaska ta jedna przesyłka? uczciwiosc po prostu

Gość kajtka
tak, bo wysyłka paczki do 1kg to jedna cena na poczcie, do 2kg tylko 1,50zl więcej a do 5kg tylko 3zl wiecej a chyba rzadko kto kupuje ponad 1kg ciuchow u 1 sprzedawcy...

Gość kajtka
flamasterka no dokladnie, ja ogladalam w Biedronce rampersy po 4,99zl,ale nie pasil mi materialek i nie wzielam a w Tesco sa ok, tam maja ubrania Cherokee,to fajna marka z USA

Gość ola_100
piekneone chyba masz racje,chociaz wiadomo ze ktos jest uczciwy :-)

ola_100-------------------->ja te ubranka kupowałam w sklepie w anglii, dlatego też podałam Ci ich rzeczywiste ceny w funtach:-)

hej, spodobał mi się ten topik :), ale jakoś szybko mi uciekła i 'wypisałam' się gdzies indziej.. ale to będzie lepiej pasowało tutaj :D sorki, że skopiowane ale myślę, że warte przeczytania :))) 2.06.2008] 16:24 kopikooo gdzie on jest, bo go zgubiłam? lilia http://www.parapsycholog.com.pl/horoskop_kwi atowy.htm 16:42 kopikooo no dobra nie mogę go znaleźć, to sobie tak w powietrze popiszę.. mam już ze 2oo komentarzy na koncie, kiedyś kupowałam.. wiele ubrań, myśląc że to mega okazje! teraz już się zorientowałam, że to przeważnie 'używane' ciuchy z second-handów. nawet nie prane ani prasowane.. a to dla mnie wielki ból bo jestem uczulona na jakąś chemię, którą dezynfekują te rzeczy.. nawet po paru praniach, mam czerwone plamki :/ sama kupuję dużo , często i często też wymieniam ciuchy, i wystawiam na allegro.. przykro mi, że jeśli piszę, że są z mojej szafy (za które dawałam w sklepach min 2o-5o-7o zł) idą za 1-8zł.. bo są traktowane tak samo jak takie.. 'przeszperowe' czyli podsumowując.. są tacy co sprzedają świetne ciuszki, które są już za małe lub za duże, albo się po prostu znudziły ale jest też dużo takich ze 'szmateksów', warto czytać komentarze!!!!! ja się nie reklamuję (nie podaję linka ale mogę powiedzieć, że mam same pozytywy! zero niezgodności z tym co piszę, a i tak.. ludzie wolą się nacinać na takie brudne szmaty :/ nie rozumiem lilia http://www.parapsycholog.com.pl/horoskop_kwi atowy.htm 16:45 kopikooo a i jeszcze! też nie lubię takich nieuczciwych ludzi co wystawiają zepsute rzeczy lub ledwo naprawione.. wylicytowałam ostatnio piękną torebkę. czarną skórzaną z rączką w drewniane korale .. cudo za.. niemałe pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak przyszła byłam, baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona, tylko że następnego dnia.. na spacerze, torebce sie urwała rączka :/ gdybym o tym wiedziała.. nie dałabym za nią tyle kasy! a tak musiałam zanieść do kuśnierza (2ozł) no i z całkiem sensownej ceny, robi się DROżYZNA :/

Gość jakupuje
ja czasmi kupuje i musze wam powiedziec ze nie trafilam na szmaty.Zawsze jestem zadowolona.obojetnie czy sa to nowe czy uzywane rzeczy.przejzalam to co podala ola_100 i ktos tam ma fajna stronke.ceny tez sa ok.warto chyba tam zajrzec :-)