Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Czy na rude farbowane włosy zadziała farba w kolorze blond?

Polecane posty

Hmm....Mój aktualny kolot to w sumie bardziej czerwień niż rudy i zastanawiam się co by wyszło jakbym potraktowała je dajmy na to jasnym blondem.

Wydaje mi się, że wyszedłby pomarańcz. Podobno kolor czerwony jest najtrudniejszy do zniwelowania. Nawet nie jestem pewna czy rozjaśniacz dałby sobie z nim radę za pierwszym razem. Najlepiej udaj się do fryzjera :)

ja kiedyś miałam farbowane włosy na miedziany kolor....jak zachciało mi się być z powrotem blondynką to niestety nie obeszło się bez ściągania koloru jak sama zafarbujesz na blob to masz duże szanse uzyskać włosy w jakims odcieniu różu.....już kiedyś na ulicy widziałam dziewczynę z takimi włosami i mi osobiście się to nie podoba

To niestety nie pomoże :( Brąz na pewno wyjdzie ciemno i farba blond sobie z nim zupełnie nie poradzi :(

najbezpieczniej to udać się do fryzjera :) ja weszłam jako ruda,a wyszłam jako blondynka

Popieram ... najlepiej nie robić takich eksperymentów w domowym zaciszu.

Gość mamamnjkcds hjdbc
na ciemno tylko mozesz zrobic

Gość mamamnjkcds hjdbc
ja na miedziane polozylam czekoladowy i czarne mi wyszly :O

Gość Bzz.
Ja sama z czarnych (farbowanych przez rok) zeszłam na rudy. Czego ja z nimi nie robiłam... Rozjaśniacz zniszczył mi włosy. Potem farbowanie co 2 tygodnie. Max co 2 ;D Ale rudy mam. Mialam włosy do 1/3 pleców, a teraz mam do ramion ;D Chyba lepiej iść do fryzjera... Ale ja byłam uparta, że poradzę sobie sama. Zaciekawił mnie ten temat, bo chciałabym jeszcze jaśniejsze. Takie pod pomarańcz. Kiedyś taki miałam, niestety nie ma już tej farby ;/ Ma ktoś pomysł? Ale już bez rozjaśniacza itd... ;P Pozdrawiam!

Gość vmlm
możesz nałożyć na włosy papkę z ,mojej porannej kupy, dziś miała kolor jasnej pomarańczy

Gość gimigimigimi
Autorko bez sciągan ia koloru ani rusz.

Gość flanellaa
ja z czarnych farbowanych na ten kolor jakies 6 lat przeszłam na 3d rudy z ziemnym brazem. sciagala mi kolor dwa razy za drugim mocniejseym dekoloryzatorem bo nie chciało puscic...ale nie sa bardziej zniszczone niz byly