Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pilny obserwator

Siedza tutaj same egoistki!!!!!! Dziewczyny opametajcie się!!!!

Polecane posty

Gość Pilny obserwator

Długo już czytam tutaj rożne wypowiedzi i zastanawiam sie dlaczego dziewczyny są takie wredne i chamskie w stosunku do innych... obrażają wyśmiewają kpią.... Boziu już faceci sie lepiej od was zachowują!!!!!!!!!!!!!! Każdy ma jakieś problemy wchodzi by tutaj się pożalić a tu od razu taki pojazd..... zastanówcie się czasem jeśli nie brak wam rozumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość goscwdjd
na wzajem

Gość jaaaa123
na forum to można sie wyrzyc, nikt cie nie zna - każdy tak mysli

Gość spontan
a wiec jaki morał z tego jest , baby śa wredne a chlopy nie:D

Gość mhb
baba babie wilkiem prawda stara jak świat, nie ma przyjaźni miedzy kobietami

Gość Pilny obserwator
e ja jestem dziewczyna i jakoś nie dojeżdżam a w życiu tez spotykam takie wredne babsztyle... i dziwić sie dlaczego nie mam przyjaciółek tylko przyjaciół!!!!!

w znajomopśći z reguły mieszczą się różne uczucia, i miłe, i niemiłe, uciekanie w bezpieczną sytuację bez krytyki jest jakimś rozwiazaniem, ale jak nie będzie sie wyrażać krytyki, to nie znaczy, że negatywne oceny znikną, tylko będą się gotować \"w środku\" czułabyś się bezpiecznie po srytykowaniu kogoś? - może po prostu boisz się odrzucenia, krytyka to koszt różnorodności a poza tym, jak któś ma problem i tu o tym pisze, to żeby poznać wszystkie szczere możliwe reakcje, \"grzeczne\" ma od znajomych, którym mu nie wypafda powiedzieć prosti z mostu w otwartym kontakcie, bez nicka - choć niektóre wypowiedzi moga byc głupie, ale nie przyszło mi do głowy mieć o to pretensje: ludzi bierze się takich, jacy są, z głupotą też - ich prawo;)

a co do tej odmienności facetów- chyba żarty: nie ma świata bez krytyki, to, że faceci nie jadą na dziewczynę w jej obecności, to nic nie znaczy. Poczytaj sobie wypowiedzi np. Jarka1984. Między soba jadą na siebie równo (mam brata po Politechnice, więc czysto męskie towarzystwo, kilka razy podsłuchałąm jak gadaja o kolegach - szok, ja z kumpelami nigdy bym sie tak daleko nie posunęłą, zero granic - tzn podsłuchałam, tak gadali, że jal podeszłąm do lustra w przedpokoju , zapaliłam światło i sie potknęłąm, to dalej gadali i jakims facecie i jego domniemanych nie-mozliwościach seksualnych, bez żenady, że ktoś moze się nieźle śmiać, opłakując jednocześnie mit, że faceci nie plotkują:)