Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego jeszcze nie bylo

od kiedy czipsy?

Polecane posty

Gość tego jeszcze nie bylo

Gość tak od 2 miesiaca
:P

Gość 15 roczniak juz je

Gość 15 roczniak juz je

Gość 2 latek juz je

Gość Ja uwazam ze _
papierosa tez daj

Gość to oczywiste_
czipsy od 6 miesiaca, cola tez jak ma rok zapal z nim papierosa + walnij drinka jak pojdzie to przedszkola, bedzie bardziej zmeczone mozesz mu zapodac kreske amfy

dzisiaj dzieci mialy zabawe w przedszkolu z okazji dnia dziecka i największą frajdą dla nich bylo to że mogły razem z mamusiami robic zakupy na te imprezke i kupic to co chca do jedzenia to mial byc taki szalowy dzien dla wszystkich maluchow. Mamy same wyskoczyły z inicjatywą ze zrobimy impreze p[od hasłem dzis jem wszystko czego nie moge jesc no codzien. Maluchy objadały sie żelkami, chipsami i mambą :P i wszystkie są zadowolone:):)

Gość no straszne....
o kiełkach niech przez całe życie będą :) moja 3,5 letnia córka też na dzień matki zajadała się łakociami typu żelki, czipsy i inne...

ok, okazjonalnie jak najbardziej! ale nie żeby wszystko od razu do codziennego jadłospisu wciągać :)

bylam dzis u lekarki i czytalam w poczekalni gazetke typu "mam dziecko", bylo tam wyraznie napisane, ze potrawy typu frytki, chipsy, bigos, kapusta czyli ciezkostrawne plus napoje typu cola powinno sie podawac dziecku oczywiscie okazjonalnie dopiero po ukonczeniu przez niego 3 roku zycia.

Synek ma dwa latka i chipsów jeszcze nie zna i długo nie pozna. Za to ostatnio dostał frytki z McDonalda ale mądre dziecko ich jeść nie chciało :)

Gość A ja inaczej
eh ja w anglii widuje taka mamusie z wozkiem.dziecko ma okroku i zawsze stojac na przystanku ona karmi je chipsami i daje do popicia jakis sok z butelki (ze sklepu) :D

Gość kenta
Ja cale zycie jem chipsy i jestem okazem zdrowia... :) no ale dziecku bym nie dala...