Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noooo nie wiem

czy jak jestem bardzo mokra to moze przeszkadzac facetowi

Polecane posty

Gość noooo nie wiem

robie sie szybko wilgotna wiadomo gdzie czasem nawet bardzo takze jak nie mamy czasu to nawet nie potrzeba gry wstepnej bo ja tak szybko sie podniecam a nie jestem juz nastolatka ale tak sie zastanawiam czy to moze przeszkadzac mojemu facetowi czy on przez to ze jestem tam dobrze nawilzona nawet tak ze czasem leje sie troche na zewnatrz czy on przez to moze miec mniejsza przyjemnosc czy moze slabiej odczuwac ruchy penisa a moze wlasnie przeciwnie ? moze ze jest dobry poslizg to jest lepiej

Gość tomekVW
wiesz wole zdecydowanie jak dziewczyna jest mokra... to jest bardzo mile uczucie i wrazenie ze jest i sie tak podnieca. jestem za tym jesli chodzi o mnie. pozdro.

Gość noooo nie wiem
bo wiecie co on sie dziwił kiedys ze ja robie sie tak szybko mokra jestem jego 3 partnerka i powiedzial ze jeszcze nie miał takiej dziewczyny zeby tak prawie zaraz robila sie mokra dlatego ze sie dziwił i gadał o tym to zaczełąm sie zastanawiac czy jemu to przeszkadza czy jak ?

matkooo, a nie lepiej się po prostu go zapytać? uprawiasz z nim seks a wstydzisz się zadać normalnego pytania? nie sądzę żeby mu przeszkadzało. mój zawsze mi mówi że lubi jak jestem mokra. przecież ich podnieca to,że tak na nas działają, uwierz!