Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi prosze

BIAŁY ŚLUZ oraz BRZYDKI ZAPACH Z POCHWY ........kto wie co to może być?

Polecane posty

Gość pomozcie mi prosze

Wiem, że tematów o grzybicach, upławach jest wiele, ale zapytam po raz kolejny. Piecze mnie lekko wejście do pochwy, boli lekko jak dotknę. Mam biały, podobny do kleju śluz...no i ten zapach....strasznie nieprzyjemny. Ide pojutrze do ginekologa, lae chce wiedzieć teraz, czy ktoras z Was miała może podobne objawy. ostatnio brałam DALACIN C - dość silny antybiotyk, czy on może mieć wpływ? Dodam, ze wraz z nim połykalam pałeczki kwasu mlekowego.

Gość chciałbym wiedzieć
to może być wyrostek robaczkowy

Oczywiscie moze to byc infekcja grzybiczna. Dobrze, ze idziesz na wizyte do lekarza.

a gowno prawda ja raz przy grzybicy w ogole uplawow nie mialam tylko pieczenie - roznie to bywa.

Grzybica jak nic! nie ma reguły co do wyglądu upławów... i nawet co do niektórych innych objawów... ale antybiotyk + pieczenie + dziwne upławy to musi się równać infekcją grzybiczną! względnie mogłaby być bakteryjna lub mieszana ale to to już tylko fachowe badanie stwierdzi

racja racja nie ma reguły na objawy, wygląd śluzu itd. biały kleisty śluz jest poza tym nie tylko oznaką zapalenia ale także dni niepłodnych. jutro sie dowiesz co to ,a do tego czasu jeśli jest to aż tak bardzo uciążliwe to podmywaj sie częściej, możesz nawet przemyć pochwę naparem z szałwii -troche uśmierzy ból.