Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Basen dmuchany dla malego dziecka

Polecane posty

Od kiedy wasze pociechy sie pluskaly w takich sprzętach? i w jakiej porze dnia najlepiej wlozyc dziecko do baseniku? I ostatnie pytanie . Czy zaklądalyscie te specjalne pieluszki do plywania czy bez pieluszki? Moze glupie ale tak sie zastanawiam nad tym...

Mój Mikołaj właściwie pluskał sie gdy skończył nie całe dwa lata a dlatego,że urodził sie we wrześniu wiec pierwszego roku był ciut za mały.Ale na basen chodzilismy od kiedy skończył 9 miesiecy i tylko tam pływał w pieluszce (tej do pływania).Jeżeli Twoja Mania woła ,że chce siku lub hmmm coś wiecej to smiało bez pieluszki.Co do pory to uwazaj na to największe słońce,grubo kremu ,kapelusz i najlepiej pod parasolem.

jackopt dziekuje za odpowiedz a jeszcze kolejne glupie pytanko. czy do wody dodac plynu da kapieli czy lepiej nie? mam bardzo twarda nieprzyjemną wodę...

Gość chce jej pomoc ale jak
moze troszke oliwki ja tak robie

Taki basenik to fajna rzecz.Jak jesteśmy na plaży to nie wpuszczam malucha do wody tylko do baseniku.Stawiam basenik w półcieniu i jest ok.Mały siedzi w majteczkach.Ale myśle że w ogrodzie także sie przydajeby w upał zapewnić maluchowi orzeźwienie i dobrą zabawe

Płynu to raczej nie,co do oliwki......hmmmm.Nie wiem czy bym zaryzykowała,pomysl jak taki maluch bedzie sie slizgał w basenie z oliwką,przeciez maluch nie siedzi w nim jak w wanience tylko raczej fika.I mały poslizg moze sie skończyć upadkiem na twarz i strachem przed wejściem do basenu.

Chcesz myc dziecko?No bo do tego służy płyn.Przeciez małej nic sie nie stanie jak wykapie sie w twardej wodzie.

:D:D:D u nas plyn sluzy do tego ze jest duzoooo piany i mala ją zjada a ja sie wkurzam... wiec moze i racja bedzie bez plynu :D:D:D a o ktorej godz najlepiej?

W duże upały Przed 10.00 i po 17.00 ale bez przesady,jak jest bardzo ciepło i słonecznie to i w te upały w południe ale pod parasolem.

Mimo że mój bywał na basenie ,jeziorem, chlapał się w morzu to dopiero t4eraz kupiłam basen na balkon He He He z wygodnictwa by nie mieć syfu :P Mój do basenu wchodzi dopiero po południu bo rano jest istna patelnia, wole nie ryzykować mimo że mam parasol.

My juz ranne kąpanie zaliczylysmy :D Maniuli sie podobalo ale opracowala trase spacerową- basen-piaskownica i w 2 strone :D:D:D Zebralysmy sie juz do domku bo po 1 juz nie idzie wytrzymac od goraca a po 2 czas na soanko dla małej bo sie zrobila marudna i oczki się zamykają same :D:D Po poludniu wymienimy wode na czystą bez takiej ilosci piachu i idziemy znów się pluskac :D:D:D http://images31.fotosik.pl/274/6b39fa0f6e84ef51med.jpg

Gość dollylolly
Ale Mania ma boski stroj kapielowy!!! Moj maly pierwszy raz "plywal" jak mial 6 m-cy. Na golasa,bez kapieluszki a co przeciez wode mozna wymienic ;). Fikal, szalal, wyjsc z wody nie chcial... Uwielbia wode.

Gość Marteczka21
Zobacz jaki duży wybór basenów mają na stronie OBI http://www.obi.pl/decom/category/Ogr%C3%B3d_i_wypoczynek/Wypoczynek_i_zabawa/Baseny_i_akcesoria/871 W tamtym roku tutaj kupowałam dwa, jeden dla nas a drugi, mniejszy dla dziecka. W jakiś parasol przeciwsłoneczny jeszcze zainwestuj aby dać trochę cienia dziecku

Gość gość
My z mężem kupiliśmy naszym dzieciakom dmuchany basen na www.poolgardenparty.pl . jest w pełni bezpieczny, a dzieciaki swietnie się bawia w nim. Dokupiliśmy tez wiele innych fajnych akcesorii do zabawy dla dzieci.