Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obesitas

Opalanie w solarium..porozmawiajmy

Polecane posty

Gość obesitas
Co do balsamów Dove to bardzo lubię ,ale te nie brązujące.Te zwykłe są super!!!Myślę,że dla przesuszonej skóry po opalaniu zarówno w solarium jak i na słońcu są rewelacyjne!!!!!!!!!!

Gość a ja lubię....
się opalac w solarium!!!!!!!!!

Gość sweetevil
narąbane to wy macie w tych pustych móżczkach. Jeśli ktoś lubi być blady jak ściana to jego problem, z pewnością taka osoba szału nie zrobi. Nie popieram także osób, które chodzą na solarium co tydzień a nawet i częściej- to chore, ale raz na miesiąc dla podtrzymania opalenizny to nic złego. Dermatolodzy nawet polecają solarium w chorobach skóry czy trądziku, alby wysuszyć co nieco...opamiętajcie się i nie piszcie takich glupot bo to nienormalne a nawet przykre

Gość obesitas
O wlaśnie!!Popieram w 100% moją przedmówczynię.Ale dam glowę,że połowa z ludzi,ktorzy tu napisali,że solarium to rak,ochyda i debilizm.Chodzi na solarium regularnie tylko tu wpisuje bzdury...nie wiem tylko czemu one mają służyc?

Gość obesitas
super,że napisałaś bo już myślałam,że wszyscy są negatywnie nastawieni do solarium:)

Gość inverno
Obesitas, po co ktos kto chodzi na solarium mialby tu pisac, ze nie chodzi?:D Co do bladosci, to Angelina Jolie jest jedna z najpiekniejszych kobiet na swiecie i jest blada:) Nicole Kidman takze. Ktos cos pisal o papierosach. Solarium+papierosy to najpotezniejszy "koktajl" przyspieszjacy starzenie sie skory.

Gość żuk007
Niektórzy wchodzą tylko po to żeby się popisac i piszą własnie takie dziwne rzeczy,które nie mają nic wspólnego z prawdą.Nie ma to znaczenia.Angelina wcale nie jest jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie,Jest mocno przereklamowana i ma za duże usta.Co do cery to faktycznie blada jest jak cholera i gdyby nie gruba tapeta,w której widzisz ją na zdjęcich i filmach pemnie by sie okazało,że ma sińce pod oczami i wygląda jak trup.

Gość żuk007
obesitas ma rację spotkałem sie z tym na kafeterii nie ra,ze jedna osoba pisała o czymś na ta,a na drugim topiku o tym samym na nie.Dużym błędem kafeterii jest to,że każdy może miec ników ile chce.Powinno tu byc tak samo ja na wizażu.Masz jeden nik i koniec kropka.

Gość a ja wole
solarium od słońca/nawet teraz chowam sięw cień a korzystam z solarium raz na jakiś czxas,po pierwsze nie musze się pocić i katować,po drugie nie mam oparzeń,po 3 jestem równiutko opalona,po 4 jest to ładniejsza opalenizna/tak że ja jestem za ale rozsądnie

na solarium uzywam kremu przyspieszajace opalanie na solarium go kupilam,malutki w rózowym pudeleczku na twarz.po solarium smaruje sie oliwką dla dzieci,ogolnie mam sucha skore wiec balsam nie zabardzo.po dlugiej przerwie chodze czesto co drugi dzien ale jak juz sie opale to dwa razy w tygodniu po 13,15 minut.róznie.

Gość aurorasnow
tak z ciekawości się zapytam - ile macie lat? (chodzi mi o te, które lubią korzystać z solarium) i jak wygląda wasza skóra? chodzi mi o ilość pieprzyków

Gość inverno
Zuk, naucz sie polskiego, bo twoje wypowiedzi przypominaja belkot:O Dziwie sie, ze jeszcze nie zrobiono badan na tamet wplywu solarium na agresywnosc, bo solarki robia sie coraz bardziej agresywne, nawet jak nikt ich nie obraza:D

Gość inverno
Jesli chodzi o Angeline, to czy chcesz czy nie, jest ona uwazana za przepiekna kobiete przez wiekszosc czesc globu:) Solarki bez tapet wygladaja bardziej przerazajaco niz blada osoba bez makjazu:D Chociaz jest jeden plus - nikt ich nie rozpoznaje:D

Gość Deep tan is for working class.

ja równiez przepadam za dove summer glow. jakos zapach jest dla mnie ok. teraz jak często smarecuję z synkiem to twarz, dekolt, ramiona mam bardzo opalone (szkoda że z ramiączkami) więc suumer glow np. uzyłam wczoraj na nogi a na opalone częsci ten nowy dove go fresh co reklamują. a tu za to zapachy są nieziemskie. ja za Angeliną nie przepadam... średnio urokliwa wg. mnie.

Gość żuk007
Inverno---masz chyba bardzo niska samoocenę.Ciąglę się dopierdalasz i szukasz dziury w całym.Nie podoba Ci się to wypierdalaj z topiku.Nikt Cię tu nie zapraszał.Tym bardziej,że klepiesz nie w temacie.Topik nie jest zatytułowany --solarium twój wróg---Ale z Ciebie prostak!!!!!

Gość żuk007
inverno--a może jesteś świńskim blondynem lub blondynką,ktora może pomarzyć o opaleniżnie?!Rudzielec też pasuje!Fuj!!!!

Gość wlacha
Deep tan is for working class.

Gość wlacha
to topik dla debilek solarek co im solaria na mozg zle wplywaja i juz nie mysla!!!! kurwwa tyle sie mowi o szkodliwosci i ze to juz nie modne a one nie zrozumialy.........i nie zrozumieja , niestety!!!!!!!!!!!!!!

Gość obesitas
Jestem w szoku!!!To juz nie umiemy normalnie rozmawiać ze sobą?!Ten kto ma inne zdanie jest debilem i ma wy...dalać???!!!Ludzie co się z wami dzieje?!Myślałam,że pogadamy sobie w miłej atmosferze,ale to chyba nie możliwe.Widze,że tolerancja to nie wasza najlepsza strona.Masakra!!!

Gość obesitas
Na marginesie przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post przeze mnie napisany na tym topiku....

Gość obesitas
Szczegolnie zwróćcie uwagę na to: "Cześc!!!To topik dla ludzi opalających się w solarium" No...coment...

Gość żal dupę ściska
no i co ?Chyba coś ci się porąbalo hop-bęc?Co?

Gość inverno
Zuk, jestes zwyklym prymitywem, szkoda klawiatury na ciebie:O:O Albo solarium wplywa na chamstwo u ludzi albo po prostu chamscy ludzie chodza na solarium:O

Gość żuk007
To ty jestes prymitywny koro nie potrafisz normalnie rozmawiać i nie potrafisz okazac tolerancji.Tylko ludzie co mają małe kurze móżdżki nie potrafią przełknąć innego zdania.Zakapior,który jest bladą świnią!!!!!!!!!!!!!

Gość obesitas
Żegnam was.Bawcie się dobrze.Szkoda,że rozwaliliście totalnie ten topik.....

oj szkoda.. bo w sumie ja go odświeżyłam bo szukałam grupy godnej dyskusji a tu...brak słów