Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś był

GENOM ruda śląska

Polecane posty

Gość może ktoś był

chciałabym tam zrobić usg 3D i w związku z tym pytam czy ktoś tam był?

Ja bylam dwa razy - jak dla mnie rwelacja. Pelen profesjonalizm. Polecam USG u doktora Wojciecha Cnoty - tacy lekarze rzadko się zdarzają. Ma świetne podejście i jest bardzo dobrym fachowcem, ale trzeba się umawiać z wyprzedzeniem, ponieważ przyjmuje tylko raz w tygodniu (środa). Powodzenia.

Gość może ktoś był
dzięki za odpowiedz :) i mają 3D prawda? a masz może namiary?

Gość może ktoś był
tzn namiary to na necie znajdę, ale może numer zmienili albo co... chciałabym iść w 19-20 tygodniu

Gość może ktoś był
a jaki koszt badania?

Umawiają najczęściej w okolicach 22 tygodnia, wtedy podobno najlepiej wszystko widać. Koszt to 220 zl z plytą, opisem i zdjęciami.

Gość 3D nalezy robić w 22 tygodniu

Gość może ktoś był
dziękuję ci bardzo za wszelkie informacje 🌼

Nie ma za co :) Nie nastawiaj się na 4D, bo dzidziuś moze być tak ulożony ze niewiele będzie widać. Jednak sprzęt mają rewelacyjny i na 2D można więcej zobaczyć i cala diagnostyka opiera sie wlaśnie na tym. Poza tym w 22 tyg dzidizuś wygląda troche jak kosmita więc nie bardzo jest co oglądać... Ja mam fotki z 22tc, maluch mial wtedy 600g i nie byl jeszcze fotogeniczny. Tydzień temu bylam na wizycie kontrolnej w 30 tc i też na 4D niewiele zobaczylam - tzn mam foty ale najlepiej widać siusiaka i jajka, twarzyczkę zaslanial rączką :D Reasumując - cala diagnostyka opiera się na 2D a 4D jest glownie dla efektów wizualnych i nie zawsze udaje się je zrobić.

Gość może ktoś był
to super :D dzięki jeszcze raz już dzisiaj zadzwonię się umówić na połowę lipca :)

Gość Elzbieta B.
wczoraj byłam w Genomie na usg prenatalnym i jak dla mnie rewelacja,bardzo miła pani doktor wszystko nam wyjaśniła,jak miałam wątpliwości to jeszcze raz weszliśmy do gabinetu i mogliśmy wypytać o to co nas niepokoi.Miałam umówioną wizytę na 11.20,a do gabinetu weszłam 10min wcześniej,nie ma kolejek ani sytuacji stresujących,jestem bardzo zadowolona i znów pojadę do Genomu na usg,polecam wszystkim przyszłym rodzicom

Gość ruda śląska
A ja osobiście nie polecam byłam tam trzy razy za pierwszym czekałam ponad pół godziny a potem sie dowiedziałam ze dzidzia jest za duza i badania nie wykonaja za drugim termin ustalili sami zeby miec pewnośc ze będzie ok a okazało sie ze tym razem jest za mała dzidzia i tez nici z badania dodam ze tym razem stresowałam sie przed wejsciem prawie godzinę. Niby napisane jest ze godzina wejscia orientacyjna i lekarz decyduje o wejsciu ale okazuje sie ze za trzecim razem pielęgniarki nie wpisały mnie na liste do pani doktor i czekałam trzeci raz ponad dwie godziny. Szczerze nie polecam.

Gość gość
Biorą kasę niemałą a oszukują ludzi!