Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczedziewicaaaa

czy ktoras z was bedac dziewica

Polecane posty

Gość jeszczedziewicaaaa

zwiazalaby sie z facetem ktory mial juz wczesniej kilka partnerek seksualnych?

Gość jeszczedziewicaaaa
ale mowisz to czysto teoretycznie czy z doswiadczenia?

z doświadczenia związałam się z doświadczonym mężczyzną będąc dziewicą. nie żałuję

Gość Jurek Lilski
będąc jeszcze w stanie dziewiczym zjmowałem sie haftowaniem błonki w różyczki

Gość sfvsfv
oczywiście! wyłącznie takiego! jeszcze będąc dziewicą marzyłam o prawdziwym mężczyźnie a nie takim który dopiero na mnie będzie się uczył kontaktu z kobietami a potem wyobrażał sobie że inne są lepsze

Gość Tak zrobiłam i to był błą
d Ponieważ mnie zdradził

Gość sfvsfv
a czy ja pisze z doświadczenia... tak, i takiego mężczyznę znalazłam i bardzo się cieszę że tak mi się udało :) (wkrótce się pobieramy)

Gość ja się związałam i po
straceniu dziewictwa z nim olał mnie :-o

Gość jeszczedziewicaaaa
a ile macie lat? bo ja juz taka mloda nie jesteem choc nadal dziewica

Gość chciałbym wiedzieć
a ile Ty masz?

Gość jeszczedziewicaaaa
30

Gość naprawde warto
mysle ze dobrze jak facet mial juz doswiadczenie,wie co do czego,poprowadzi Cie,mysle ze oszczedzi Ci to polowe stresu i odwrotnie chlopcy tez powinni pierwszy raz zrobic to z doswiadczona kobieta,tyle ze faceci boja sie ze sie nie sprawdza a dziewczynie pewne zaklopotanie jest liczone na korzysc.Ja tak zrobilam wiele lat temu nigdy nie zalowalam,bylo mi bardzo przyjemnie i bezbolesnie,

Gość Tak zrobiłam i to był błą
Jedną, dwie - ale nie więcej niż 3. Jeśli facet miał więcej niż 3 partnerki, to kurwiarz i nadaje się do przemiału. Wiem z doświadczenia.

Gość wolałabym nie ale ostatnio
zakochałam się w kimś, kto miał przede mną 5 dziewczyn, chociaż nie wiem, czy ze wszystkimi sypiał... Ale z większością tak. Ale nie poszłam z nim do łózka, zresztą on po krótkim czasie dał mi do zrozumienia, że ma mnie gdzieś. Zawsze wolałam poznać jakiegoś fajnego prawiczka, ale teraz to już niemożliwe. Mam 23 lata, potrzebuję sooby zdecydowanej, życiowej, męskiej, opiekuńczej, nie tak łatwo ze mną wytrzymać, takich facetów nie ma. Ale może to i lepiej, jeden problem z głowy:)

Gość naprawde warto
hej ale czemu traktujecie dziewictwo jak bilet na udany dlugi zwiazek,kazdy do penego momentu nia jest nie ma co sie za duzo zastanawiac,sesk jest przyjemny,olal Cie po tym jak Cie rozdziewiczyl,no to masz problem z glowy z nastepnym facetem nie bedziesz miala takiego stresu,a jak by byl prawiczkiem to po by odszedl zobaczyc czy z inna nie jest lepiej

Gość jeszczedziewicaaaa
no tu nie chodzi o to czy jest prawiczkiem czy nie tylko fakt ze np mial wiecejniz jedna partnerke przede mna

Gość ginekolog-tapicer habilitowany
męzczyzna , któremu na skutek wrodzonego pecha, trafi się dziewica, musi rozważać następujące kwestie: dziewica, znająca układy damsko-męskie, i umiejętnosci miłosne to znawczynie analu i orala, albo walenia konia, paskudna, potrafi bardzo umiejętnie durnego chłopa omotać, na nierusanie dziewica, nie posiadająca umiejętności miłosnych, bardzo podejrzana, felerna, albo taka zołza nie dożycia, że chłopy od niej uciekają, napewmo wadliwa, bo żaden jej nie chciał dziewica, to taki nieodgadniony temat, po inicjacji, może być ruchanko miłe, może być też ruchanie palcem w bucie a zdarzają się też takie co nie załapują się w żadnym temacie , co jest wyjątkiem potwierdzającym regułę

Gość kanapka z ogórkiem
nie związałabym się bo : -bałabym się że może być chory np.na hiv -czułabym do takiego faceta obrzydzenie że miał już kilka bab -bałabym się że będzie porównywał seks ze mną do seksu z innymi i porównywał która była lepsza

Gość wolałabym nie ale ostatnio
Bo to po prostu miłe, jeżeli wiesz, że ktos czekał na Ciebie i na Tobie mu zależy najbardziej. Ot, po prostu. Oprócz tego wiesz, ze nie zarazisz się syfem, dużo zaoszczędzisz np. na szczepieniach na hpv:classic_cool: To nie żaden bilet, ale ja bym po prostu wolała miec jednego partnera, już nawet wszystko jedno, czy kogoś miał, czy nie. Nie chciałabym związku na krótko. To wszystko. Nie chodzi o małżeństwo, o dzieci, o dom, itd. takie duperele, chodzi o miłość i zaufanie.

Gość jeszczedziewicaaaa
kanapka z ogorkiem--- ale przeciez facet moglby zataic przed toba fakt ze mial kilka partnerek i nawet nie blabys tegoswiadoma.tak naprawde nigdy sie nie ma pewnosci ktora sie jest partnerka

do , której kategorii dziewic sie załapujesz

Gość kanapka z ogórkiem
-jeśli facetowi naprawdę na tobie zależy do przyzna się do wszystkiego...wiem że teraz takich facetów jest bardzo mało ale uwierz że jeszcze się trafiają -no i możesz też faceta już znać prędzej i wiedzieć o nim co nieco

jako ginekog-tapicer, bardzo łatwo mogę nawet z czołowej prostytutki zrobić dziewicę , tzw odzysku

Gość no jasne przynajmiej
wiedział by co zrobić, a głupi prawiczek spuściłby się prędzej niż zaczął, ale co tam tłumaczyc

Gość kanapka z ogórkiem
ta wiedział by co robić i jak zarazić HIV-em :o....to że facet jest doświadczony nie oznacza ze jest ''mistrzem seksu''...może to i prawda ze z prawiczkiem początki są ciężkie ale wszystkiego się można nauczyć,wystarczy chcieć i taki prawiczek może być lepszy niż taki ''mistrz seksu'' :o....wiem co mówię ;)

Gość jeszczedziewicaaaa
hiv moze cie zarazic kazdy. a ty jestes pewna ze nie zarazilas sie np u dentysty? i to nie tylko hiv ale np zoltaczka ktora tez jest grozna

Gość kanapka z ogórkiem
co innego zarazić się u dentystu,w szpitalu a co innego od ''ukochanej ''osoby która puszczała się kiedyś na prawo i lewy z byle kim i nawet nie pomyślała zeby założyć gumkę....

Gość no jasne przynajmiej
nie przesadzaj nie wszyscy są tak głupi żeby zadawać się z czarnuchami typu Simon Mol, albo z menelami narkomanami, ja miałem kilka dziewczyn i zdrowy jestem jak ryba

Gość kanapka z ogórkiem
jeśli się badałeś po pół roku od ostatniej baby i wyniki wyszły negatawnie to możesz stwierdzić ze jesteś zdrowy..jesli się nie badałeś nie możesz mieć tej pewnosci...i nie tylko menelki i narkomanki mają hiv...ale także ''normalni '' ludzię mogą być chorzy-tak dla twojej wiadomości