Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitei z butek

Jak się traci dziewictwo u mężczyzn????????

Polecane posty

Gość fitei z butek

jak to wyglada co sie zmienia i dzieje z pewnisem ??

Gość fitei z butek
W noc świętojańską w 78 mając niespełna 13 lat, tuż po zachodzie słońca, utraciłem swe dziewictwo bezpowrotnie. Szedłem w ciemnościach, wokół panował delikatny półmrok od ogniska, w oddali słychać było grząskie śmiechy dziewoj z pobliskiej wioski, gdy nagle potknąłem się o wiewiórkę i uległem opadowi na runo leśne. Wiewiórka nie zdążyła mi zbiec :D!

Gość OLO21
Po piewrwszym ruchaniu penis odpada.Ale nie martw sie potem odrosnie , wiekszy, mocniejszy podobnie jak z zebami mlecznymi. Przede wszystkim go nie zgub.Uwazaj aby ci nie wypadl przez nogawke ., bo to moze ci przyniesc pecha.Nowy moze ci nie stanac.OK Uwazaj

Dzisiaj chyba wielu osobom udzielił się wakacyjny nastrój (tzn totalne odmóżdżenie), bo tematy niektórych topików wskazują na całkowity zanik istoty szarej... Ps: Tak, jak już ktoś wspominał, penis odpada, ale nie odrasta, więc lepiej zostań prawiczkiem do usranej śmierci :P

Gość kobieta co wie
to jest tak, że utrata dziewictwa u mężczyzny jest straszna i daje bardzo bolesne przeżycia na całe życie:(, po tym fakcie już wiecznie, wytrwale i do znudzenia szukasz chętnej szparki i niestety nie wystarcza ci spuszczanie się na świerszczyk, narazie ucz się chłopcze i czekaj na swój dzień;)