Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgvdgd

na tipsy patrzą tylko dziewczyny

Polecane posty

"Laska nosząca długie pazury to nierób" Moja mam też tak myślała, dopóki nie zapuściłam swoich:-) Akurat mam mocne, niełamiące się paznokcie i wszystko w nich dam radę zrobić, ale przyznaję, że czasem są irytujące:-)Obecnie wyhodowałam 12 milimetrów. I tylko jedno mnie wkurza, jak ludzie mnie pytają, gdzie robiłam tipsy...😠 :-)

Gość fdaadfxss
a ja co widze gdzies rzeczywistosc to mam skojarzenia z laską robiąca loda i pjącą spermę. pisala o tym tyle razy na roznych topikach, ze mi jakos to w pamieci zostalo. albo tez laska dająca sie ponizac facetowi... zal

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd
tipsiara=blachara

Gość taka jakas
ja stale nosze tipsy, nie są długie i zawsze french. Wszystko w nich robie żaden problem.

Gość taka jakas
a mój chlopak za nimi wprost przepada bo uwielbia jak go nimi drape po karku:D:D:D

Gość xx888
a ja mam akryle i to calkiem dlugie.sama je sobie robie i nigdy nie slyszalam zeby jakis facet wysmiewal sie z tipsow. oczywiscie wszystko w granicach rozsadku (ksztalt, kolor, dlugosc). Dlonie zawsze wygladaja na zadbane. Noszenie ich jak ktos wyzej wspomnial to kwestia przyzwyczajenia. Niech zazdrosnice krytykuja;D

Gość tgfgdgdfg
Ale te są przynajmniej dobrze zrobione, a nie tak jak te na zdjęciu założycielki topiku...Całe łączenia chamsko widać...

Te z 1 zdj. śliczne :) Poprostu ładne i estetyczne. Te ostatnie masakra :D

Gość facet na 102
tipsy FUJ!!! pod spodem gnijące i żółte paznokcie a na tym sztuczne pazury. MASAKRA! Komu to się podoba, tylko tym, którzy prowadzą niehigieniczny tryb życia, nie dostarczają odpowiedniej dawki witamin do organizmu i muszą zasłaniać ohydne i zaniedbane pazury tym g.ównem.

Gość Klara5
Ja sądzę że tipsy są ładne ale w odpowiedniej i rozsądnej długości :) poza tym każdy ma swój gust i innym się podoba a innym nie :) według mnie tipsy to fajna rzecz lecz wolała bym zapuścić swoje i pójść do kosmetyki aby mi je ładnie zrobiła bo jednak psuć sobie paznokcie :p ale każdy ma swoje zdanie i swoją opinie :)