Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszka188

czy to ciaza ???????, boje sie ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość
Od 3 stycznia mam okres, z 3 dni on byl normalny, potem nagle miałam z dwa dni przerwe, potem znowu bylo ok i od soboty tydz temu mam plamienia brązowe a dzisiaj troche znowu krwawilam.. zaznaczę ze moj okres zawsze trwał z 6 lub 5 dni.. nigdy tak nie mialam.. moze Pan mi choć trochę pomoc co.moze mi byc? Ciąża?

Gość mloda22222
Cześć wszystkim! Mam pytanie czy to ciąża? Jestem z ukochanym 7 lat,mamy synka 3-letniego…okres dostałam 28-ego stycznia, dwa dni po okresie wystąpiło krwawienie do dwóch godzin. Kochalismy się do końca w 9dc…przy czym mój cykl jest regularny 29dniowy. Teraz spodziewam się miesiączki za dwa dni…testu jeszcze nie robiłam,a dodam że jestem przeziębiona i do tego delikatnie pobolewa mnie podbrzusze chwilami tak jak na okres.Jeszcze chciałam dodać,że 10 lutego czyli 14dc zauważyłam śluz ciągnący się,przezroczysty,a 12 lutego czyli 16dc pobolewalo mnie podbrzysze przez mniej niż pół godz. późnym wieczorem Przez te 7 lat się nie zabezpieczalismy i wpadki nie było, na dziecko zdecydowaliśmy się i od razu się udało…No a teraz pobolewa mnie podbrzusze od kilku dni,po kąpieli widzę syfki na twarzy,piersi też są wrazliwsze. W dzień domniemanej miesiączki zrobiłam test czyli dziś (tj.21 dzień po stosunku) wynik negatywny,a okresu jeszcze nie ma….Zaczynam trochę schizowac...może to przez przeziębienie,albo stres sama już nie wiem co myśleć...pomóżcie

Gość gość
powtórz test albo zrób betę. Ciąza możliwa.