camembert 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 Hej, a wiec nie mam jeszcze the sims 2 bo dopiero zamowilam,ale chcialam wczesniej sobie pobrac dodatki fryzury,ubrania itd i przeczytalam na pewnym forum ze zeby dzialaly poprawnie to trzeba sciagac mesh-a tego samego pliku np jakies fryzury + ten sam plik ale nie mesh tylko w innym rozszerzeniu. natknelam sie na bardzo fajna strone gdzie jest z 10000 roznych elementow ale nie wszystkie maja mesha czy wtedy nie bada mi chodizly dodatki? skoro nie ma meshow ? nie moge sama sprawdzic bo jeszcze gry nie mam prosze o pomoc:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
camembert 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 nikt nie wie? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
camembert 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 nie wierze ze nikt nie sciagal dodatkow !:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
camembert 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 haloo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doma13 Napisano Lipiec 11, 2009 mam problem co to wogule jest ten mesh??? jak mam go poprać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach