Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny i Zalamany 26 latek

wszystko sie wali...

Polecane posty

Gość a mnie to nie dziwi
Do niczeop jej nie zmuszaj, nie proś o nic. Jak dojrzeje do prawdziwego uczucia, to sama Ci to powie. Takie bycie razem 24h/dobę jest przytłaczające. Ja bym się chyba udusiła w takim związku. Miłość miłością ale każdy potrzebuje przestrzeni i swobody.

Jak jedźie z "nimi" to człowieku ... no ładnie . Proszę Cię o jedno - nie bądź "zapchajdziura"... hm ... ale śmiesznie .

powiedzcie mi mam sie zabrac w garsc i przy niej udawac ze wszywstko ok? Ciezko bo mnie to boli bardzo? ale jesli bede jej pokazywal ze jestem bardzo smutny moze byc jeszcze gorzej?? dzis mam taki dzien ze chcialbym zostac sam, zaszyc sie i na zawsze nigdzie juz nie wychodzic... :( ja nie wytrzymam jak ona pojedzie, ja tesknie jak jej nie ma chwile.... co do zdrady no to wykluczam... moze poprostu nie ma nikogo na oku, ale ma dosyc mnie i tyle, bo cos nei pasuej. Pytalem sie co we mnie jest zlego co ja wkurza, twierdzila ze wszystko jak najlepiej...

Gość earten
Strasznie jesteś koleś rozlazły. Jak baba.

ale jak razem si emieszka to wiadomo ze jestes caly czas razzem, to co ja mem zrobic. A apropo tego latania, naprawde ile mozna wytrzymac jak ona co chwilez nimi sie bawi. Troszke powinna zrezygnowac.... smieszny jestem ze ona jedzie?? nawet sie nie spytala to przeciez nie zabronie.... czytam wasze odp i tak pare rzeczy sobie przypominam... moze rzeczywiscie jestem zapchajdziura? ale to po co mowi ze kocha, spedza dzien ze mna itd... i tym bardziej robi zament przy swojej rodzinie, znajomych...?

Oczywistą oczywistością jest to, że ma innego... To tak czytelne, że aż przykro czytać... Teraz podczas tego odpoczynku spróbuje sobie z nowym facetem, a jesli jej nie wyjdzie, to zostaniesz "na wszelki wypadek"... Nie kocha Cie, ale jest rozsądna i wie, ze o zakochanego frajera nie jest łatwo i warto mieć to wyjscie awaryjne w postaci Ciebie... Ona sobie pewnie to jakos w duszy tłumaczy i podstawy jej postępowania, w jej mniemaniu nie są aż tak chłodne i wyrachowane jak to przedstawilem, ale w praktyce tak to wygląda :)

Powinniście mieszkać razem ale w oddzielnych pokojach tak jest dobrze ... .

Gość earten
Musiało być jej niedobrze od tej twojej opiekuńczości i nadskakiwania. Dziewczyna potrzebuje powietrza. Sam sobie jesteś winien.

a dziwisz sie ze rozlazly, konczy sie to co bylo dla mnie wszystkim...

Gość TezTakMam
Wiadomo ze to boli bo ja kochasz. Wiem tyle ze musisz troche udawac, nie ze nic nie jest zlego ale sproboj jak naj bardziej wprowadzic normalna atmosfere. Ona nie chce rozmawiac, prawda jak dluzej bedzie trwalo np miesiac to wiesz ze sam bedziesz musial zdecydowac ale nic nie wymuszaj teraz. Mysle ze kazdy tu to samo ci delikatnie radzi.

Gość Na twoim miejscu
wcale nie wykluczyłabym zdrady... nawet nie wyobrazasz sobie w jaki sposob mozna zdradzic a druga osoba nawet jak jest przy Tobie 24 h nic a nic nie zauwazy uwierz mi

"ile mozna wytrzymac jak ona co chwile z nimi sie bawi" - nie szanuję Twojego zdania ... .

Gość earten
Jeśli jest cień szansy, to tylko jeśli potrafisz się teraz na nią wypiąć, okazać totalną obojętnośc i że ci nie zależy. Może jej zacznie. No ale ty tak nie potrafisz, to należy założyć z góry.

Gość TezTakMam
Znowu ten wariat sie wpakowal (komiczne) igonoruj wszystko co mowi :(

to nieprawda wiadomo musisz miec swoja przestrzen swoich zanjomych,t.j. miejsca i ludzi tylko dla siebie ale to ze kochasz i zyjesz z ta osoba jest najlepsze na swiecie

czy osobne pokoje cos dadza? i tak caly czas razem... ja nie wiem czy do konca tygodnia spac w domu, chyba zrezygnuje niech sobie odpocznie jak tego ttak jej brakuje

Gość earten
Chłopie, drugi człowiek nigdy nie powinien być "wszystkim" i "cały światem". Bo jak zaczyna - to się właśnie związek kończy.

Gość a mnie to nie dziwi
a daj spokój ... nigdy nie jest tak źle, żebynie mogło byc gorzej :-p

Gość earten
Acha, czyli jeszcze to ty się masz wyprowadzić. Gratuluję totalnej dupowatości. Tym nigdy nie zaimponujesz kobiecie.

Gość earten
Po prostu żadna kobieta nie chce być z jęczącą dupą, gotującą obiady i oddającą "całe serduszko".

a jak sie ustosunkujecie do tego wypadu nad morze? nie moglem zabronic bo wtedy ograniczam, zwrocilem uwage ze mogla sie spytac czy nie mam nic przeciwko. ale moze mialem zabronic??? jedynie ostatnio nie spodobalo mi si eze do bylego czasem eske napisze (taka co slychac) powiedzialem ze nie ma pisac bo mnie to wkurwia. Moze to jej dalo do myslenia ze mam swoje zdanie...? dziekuje wam bardzo, troszke mi lepiej. Zmykam do domku jutro napisze cjak dzis bylo. Prose popiszcie, bo dajecie mi sile!

Gość fz
po prostu, ona potrzebuje WRAżEń, znudziłeś się jej...oddałeś całe serce, a kobietą wcale z tym tak dobrze nie jest i zazwyczaj kopią takich w dupe. radzę jeszcze dobrze ją wydupczyć jak przyjedzie z wakacji (jeśli przyjedzie)

"Oddzielne pokoje" Nie w tej chwili to robić - to styl życia , dajesz komuś przestrzeń życiową we wszytkim . Coś takiego typu - lepiej dobudować sobie pisuar w domu dla siebie niż słuchać że ... .

jesteś miękki, jestes naiwny, jesteś bardzo dziecinny i łatwowierny, na dodatek jestes za dobry dla niej... nie dziw sie, ze kobieta sie Tobą znudziła

A ja rozumiem twoją dziewczynę. Jestem dosyć niezależna, często przez długi czas mieszkałam zupełnie sama i cenię sobie przestrzeń tylko dla siebie. Druga rzecz jest taka, że nie lubię kiedy facet na mnie wisi, w jakikolwiek sposób. Kiedy emocjonalnie osacza, patrzy jak w święty obrazek i czuję, że (bbrrrr) jestem całym jego światem. Ważna i pociągająca u mężczyzn jest niezależność, własne zainteresowania, pasje. Ceni się człowieka za to jakim jest, nie tylko za to, że jest takim misiaczkiem-przytulaczkiem i takie obiadki dla nas gotuje. Pokaż jej, że masz osobowość, jesteś FACETEM, nie smęć jej o zranionym \'serduszku\', bo to nie tędy droga

Gość earten
"Zmykam do domku" jaki normalny hetero facet tak mówi???

do anndra - masz rację ale czasami jest tak , że faceci dochodzą do tego po latach ... .

Gość zmanierowana krytykantka
autor:dziekuje wam bardzo, troszke mi lepiej. Zmykam do domku jutro napisze cjak dzis bylo. Prose popiszcie, bo dajecie mi sile! fz:po prostu, ona potrzebuje WRAżEń, znudziłeś się jej...oddałeś całe serce, a kobietą wcale z tym tak dobrze nie jest i zazwyczaj kopią takich w d**e. komiczne:jesteś miękki, jestes naiwny, jesteś bardzo dziecinny i łatwowierny, na dodatek jestes za dobry dla niej... nie dziw sie, ze kobieta sie Tobą znudziła anndra:Druga rzecz jest taka, że nie lubię kiedy facet na mnie wisi, w jakikolwiek sposób. Kiedy emocjonalnie osacza, patrzy jak w święty obrazek i czuję, że (bbrrrr) jestem całym jego światem. earten:"Zmykam do domku" jaki normalny hetero facet tak mówi??? :):):)