Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny i Zalamany 26 latek

wszystko sie wali...

Polecane posty

ja piepsze co wy gadacie jestes super facetem-zachowujesz sie tak jak powinienes bo kochasz tragedia byłaby gdybys zachowywał sie jak gbur miał ja w dupie i mowił ze chyba kochasz

Komiczne, ;) NO 1: a ja myślałam, że taką lekcję się odrabia szybko. Nawet moja 17 letnia kuzyneczka referowała mi ostatnio, że jej chłopak zrobił się fajniejszy, bo przestał być takim ciptokiem i ze 2 razy ustawił ją do pionu. Jeszcze słowo do autora: błagam, przestań zdrabniać każdy wyraz. Zęby bolą od tej słodyczy.

\"jestes super facetem-zachowujesz sie tak jak powinienes bo kochasz tragedia byłaby gdybys zachowywał sie jak gbur miał ja w dupie i mowił ze chyba kochasz\" jest super, ale nie facetem... moze byc super przyjaciele, moze być super kolegą, ale chemii do takiego typa kobieta nie będzie czuła :D jego zachowanie trąci desperacją połączoną z fanatyzmem

Gość Uważamze
Twoja dziewczyna czuje przesyt i chce od Ciebie odpocząc to jest normalne :) głowa do góry :)

Gość
Kończ to w pizdu. Na cholerę ci rogi, i robienie za koło zapasowe?

ale kim ty jestes wróżką czy moze psychologiem ze potrafisz stwierdzic po tym jak pisz ze jest do dupy i przy okazji cipowaty?? ty lubisz jak ktos toba poniewiera i nie liczy sie z toba?? chyba takiego mocniej polubiła skoro z nim żyje a teraz jej odpaliło,zakochała sie albo poprostu jej sie odechciało nie trwierdze ze jest bez winy ale bez przesady

Gość fz
carlitta-seniorita "jestes super facetem-zachowujesz sie tak jak powinienes bo kochasz tragedia byłaby gdybys zachowywał sie jak gbur miał ja w dupie i mowił ze chyba kochasz" tak źle i tak nie dobrze. w takim razie jestem super facetem, cudownym, wyjątkowym...... (byłem przez tydzień :()

Gość zmanierowana krytykantka
carlitta-seniorita a ty chyba dzis pierwszy raz na kafe? komiczne jest tu powszechnie znany i lubiany. nie ma lat 15 tylko 50.

wystarczy przeczytac kilka wypowiedzi autora by zdiagnozować infantylizm, brak własnego zdania, skłonność do poddańczego stosunku do kobiet oraz nadmierna służalczość i brak charakteru... Tak to jest, że jedni widzą coś od razu a inni nie widzą, nawet gdy to ich przejdzie...

nie pisałem dokładnie ile pewnie. po co sie obnazac :)

carlitta - ja np. jestem psychologiem, ale dyplom nie jest mi potrzebny do tego, żeby stwierdzić że chłopak robi rzeczy, które odstraszają wiele kobiet. Wcale nie chodzi o to, żeby był zimnym draniem, prymitywem co da po głowie i za włosy zaciągnie do jaskini, żeby wygrzmocić swoją zdobycz :D. Niech będzie przynajmniej partnerem a nie podnóżkiem swojej kobiety, bo w takiej relacji ona szybko straci zainteresowanie i szacunek do niego.

"Wcale nie chodzi o to, żeby był zimnym draniem, prymitywem co da po głowie i za włosy zaciągnie do jaskini, żeby wygrzmocić swoją zdobycz" choć co jakis czas moglby to zrobić :P

anndra :odstrasza wiele kobiet? skad te przypuszczenia? mnie nie odstraszył a nawet go nie znam mało tego podoba mi sie ze jest jaki jest a poza tym jak to jest ze wiesz juz ze zachowuje sie jak podnozek ? bo jest dla niej dobry? ludzie wy sie kiedys zakochaliscie??

ta dziewczyna myslala sobie: tak od razu z nim nie zerwe, wszak ma jeszcze te 25 tysiecypod inwestycje :):):) just joking

ludzie wy sie kiedys zakochaliscie?? nie, nigdy. my jestesmy po tej drugiej stronie bariery. to w nas sie zakochuja inni.

Gość nie jestem facetem
"dalem jej swoje cale serduszko..." To i wiele innych zdan ktore napisales swiadcza o tym ze jestes napewno dobrym i wrazliwym facetem...ale troszke mieczakujesz...a babki tego nie lubia.Panienka chciala pojechac nad morze i tyle.Wymyslila pretekst bo wie ze wszystko przyjmiesz! Powinienes wziac sie w garsc i olac ja na jakis czas to moze doceni to co ma!To moja rada.

choć co jakis czas moglby to zrobić - no ba! ja bym się tam nie obruszyła, hi hi krytykantka - wiesz, przeszło mi przez myśl to samo ;)

zmanierowana krytykantka pewnie nie mozeszs sie odpedzic od adoratorów... no patrz, stac cie na trafna diagnoze!

ta dziewczyna myslala sobie: tak od razu z nim nie zerwe, wszak ma jeszcze te 25 tysiecypod inwestycje to mnie np do łez rozśmieszyło i komiczny chyba sam potrafi sie przedstawic mało tego napisac ile ma lat;) nie chciałam nikogo obrazic ale jego zdanie wydawało mi sie infantylne i mam do tego prawo tak jak wy wszyscy oceniajac tego chłopaka

zmanierowana krytykantka no patrz wystarczy ze widze na co ciebie stac to nie bylo takie zgrabne jak moje. cwicz!

do zgrabnosci kochana bardzo ci daleko.... cwicz?? po co? zeby byc taką miłą i wspaniałomyślną marynowaną krytykantką::)) dziekuje odpuszczam wole byc soba

LEPIEJ WIEDZIEC JUZ DZIS JAKIE MASZ IQ, NIZ DOWIEDZIEC SIE OD KOGOS INNEGO JUTRO !!! zgadzam sie. ja jeszcze wyznaje zasade - iq wyzsze niz wzrost

odpuszczam wole byc soba good for you :)