Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny i Zalamany 26 latek

wszystko sie wali...

Polecane posty

"chłopak ma problem i doskonale go rozumiem a wy piszecie mu ze jest taki,sraki i owaki o co tu chodzi" bo chłopak ma problem, który wprost wynika z tego jaki wlasnie jest... i bedzie to problem powtarzajacy sie z prawidłowością godną pór roku i cykli słonecznych

"dziekuje odpuszczam wole byc soba" by dobrze wypadać będąc sobą, trzeba najpierw być KIMŚ co w sposob oczywisty autora przekreśla juz na wstepie :D

Gość zmanierowana krytykantka
tylko ty komiczne zakladasz ze ta kobieta co to nad to morze jedzie ma kogos na boku. kogos to ona ma najwyzej na oku. baby nie sa az takie zdecydowane. najprawdopodobniej bedzie marudzic kolezankom, ze tu sie wkradla rutyna a tamten na nia spojrzal i udaje, ze nie zwraca na nia uwagi co tylko dowodzi jak bardzo mu zalezy (bo przeciez musi sie starac by wypadalo tak naturalnie). naprawde - po weekendzie wroci do autora jak nowa bo swoj romans odbedzie juz w rozmowie z kolezanka. a forsa przepadla - no coz. mogles autorze pomyslnie zainwestowac, zarobic kolejne 25 tys i przepieprzyc 50.

Z cała pewnoscią mogę stwierdzic że jestescie nad wyraz mili i uprzejmi, mało tego inteligencją rzecz jasna tez nie grzeszycie. Pewnie tez jestescie piekni i bogaci,prowadzicie bujne życie towarzyskie . Oj, chyba nie pasuje do tego wizerunku, wolę popływać w taki upał niz trcic czas na czytanie głupot. Ja dziekuje bardzo za miła i pouczającą w prawdy życiowe rozmowe. Prawda jestem tu po raz pierwszy i ostatni. Miłego dnia

zmanierowana - moze być tak jak Ty piszesz... Lecz tylko w sytuacji, gdy to ona by kogos na oku miała, a nie akurat ktoś ją :D Bo faceci są już zdecydowani bardziej i jesli w odpowiedniej chwili odpowiedni pan do niej uderzył, to autor tego tematu, moze spokojnie nazywać kobiete o ktorej pisze, swoją byłą.... Poza tym nie wiemy, jak długo to trwa... tzn ten jej stan zmęczenia autorem... Moze ona ma go dosyć od roku, a tylko robiła dobrą mine, by sie ujawnić, gdy ma juz realnego przytupywacza obok siebie

carlitta-seniorita wszędzie sie tak emocjonujesz bzdetami i jestes taka kłótliwa, czy to akurat TEN dzien cyklu i mielismy pecha na niego trafić? :P

Gość TezTakMam
carlitta-seniorita, Zgodze sie z toba. Jak ten glupek wejdzie w rozmowe to nudzi i nudzi az czlowieka zmeczy, Komiczne znajdz sobie inne zajecie. Latwo jest tobie mowic ale nie wierze ze naprawde tak twardo sam podchodzisz do spraw. Chlopak ma trudno, nie wie co zrobic, powinien przemyslec i poczekac na jej nastepny ruch.

mam wrażenie że dziewczyna szykuje sobie czysty grunt.jedzie nad morze a tam wiadomo jak jest. o letni romansik nie trudno. a skoro zrobi sobie jawną przerwę z chlopakiem to i sumienie nie będzie jej gryzło jak się cos trafi.

chłopak to powinien zacząć szanować siebie. bo on tego nie robi i jego dziewczyna też nie. znaleźć jakieś wypośrodkowanie i nie zatracać się tak w drugiej osobie. milość to piękna sprawa. ale wolna milość. a on zrobił milość poddańczą czyli chorą.nikt nie zniesie niewoli na dłużej. każdy chce decydować o sobie i mieć wolną przestrzeń. im szybciej to zrozumie tym lepiej dla niego jego obecnego związku i dalszych związków.

Gość TezTakMam
Wszyscy pomagacie jemu ? Nie mysle. Bedzie jak bedzie. Nigdy nie przetrzymasz kobiete, daj jej wolnosci, niech robi co chce, jak wroci do ciebie to wtedy moze byc twoja.

uwielbiam TezTakMam i dziekuje za wsparcie bo wytrzymac tu trudno z całą brygada manierowanych i komicznych osobnikow t.j. doradzaczy zyciowych dziekuje p.s.-marnujecie sie doprawdy :))

ojej, dziewczynka wsparcie dostała, bo juz focha strzeliła, tupnęła nóżką i chciała uciekać z piaskownicy, ale nowe siły w nią wstąpiły gdy zobaczyła, że ktoś ją poparł... Nie ma to jak mieć pewność siebie :P

Gość TezTakMam
komiczne, Juz wiem jaki problem masz. Nie lubisz kobiet. Jestes misogynist. Z jakiego powodu to twoja sprawa.

Tu jest Polska :D:D Mówi się mizoginik :P I niestety strzał niecelny :) Ale miło, że mogłem Cie nauczyć nowego słowa :P

Gość TezTakMam
Nie ma znaczenia w jakim jezyku, to samo znaczy. Nie martw sie, wygrasz ze mna tez bo zmecze sie toba i twoim glupim gadaniem. Ale wierze ze strzal to byl celny.

głupio mi by było na twoim miejscu pisac takie bzdury i co ja mam ci odpisac?? ze jestes starym i brzydkim zapewne osobnikiem do tego jeszcze obrzydliwie niemiłym uspokoj sie przemądrzalcu

Każdy musi w coś wierzyć... Ludziom to jest potrzebne do szczęścia... Jeden wierzy w Boga, inny w wygraną w Lotto, a jeszcze inny w celne strzały :P Niech Twoja wiara pozowli Ci trwać w szczęściu i dobrobycie :) przez długie lata... Pozdrawiam :)

"a gdzie marynata sie podziała? komiczne wiesz coś?" wyczułaś szanse na konfrontacje? Niestety zmartwie Cie, ale krytykantka to nie Twoja liga :) wiem tylko, że jest bardzo inteligentną i mądrą życiowo kobietą, potrafiącą na dodatek te dwie cechy połączyć, co tez jest rzadko spotykanym przymiotem :)

Nefciu - a jeszcze tu o mnie piszą, że niby ja sie emocjonuje i wściekam... :) A cierpliwosc wynika z potrzeby znalezienia wymówki, by nie zabrać sie do pracy :)

Tak sobie nieśmiało pomyslałam.. że kazda wymówka jest dobra:D:D Aby ten straszny moment oddalić wysprzatałam chałupę a teraz mnie bola plecy więc nastepna wymówka:D:D Ale i tak panienek nie przekonasz.. no i wszystko to Twoja wina:P:P

ale jaka liga? o czym ty piszesz? skoro ty potrafisz mi wytknac ze znalazłam sprzymierzenca odbijam piłke i pytam o twojego żal mi ciebie przestrasznie......... mysle ze powinienes pomuslec o własnym forum bo do ludzi stanowczo sie nie nadajesz jestem tu po raz pierwszy i uwierz mi z niesmakiem czytam to co piszesz jestes arogancki, niemiły i generalnie nie chce mi sie.....

i odczep sie prosze w delikatny sposób bo jestes nie do zniesienia idz na spacer, wyjdz do ludzi......odejdz od tego kompa bo cos sie chyba tobie pomieszało od tego promieniowania albo wreszcie napisz cos madrego chetnie przeczytam

wzruszyłem sie strasznie tym żalem, co ja mowie - żalem przestrasznym :D prawie w spodnie zrobiłem z tego wzruszenia, ale powstrzymała mnie myśl, że mogłaś nie być ze mna do końca szczera ujawniając uczucie jakie pod moim adresem żywisz :P dobrze, pomuśle o wlasnym forum skoro taką mi ścieżke kariery prorokujesz... w koncu powinienem słuchać osob, ktore tak mnie lubią, że az jest im mnie żal :P I nie gniewam sie, za te kokieteryjne i zaczepne epitety :P dodają nieco pikanterii naszemu flirtowi :D

" odczep sie prosze w delikatny sposób bo jestes nie do zniesienia" a jesli nie, to dasz mi klapsa? :D "idz na spacer, wyjdz do ludzi......odejdz od tego kompa bo cos sie chyba tobie pomieszało od tego promieniowania" eee tam - mam LCD wiec nie promieniuje... Ale miło, że znów sie o mnie troszczysz :) "albo wreszcie napisz cos madrego chetnie przeczytam" myślisz, ze potrafie? chyba nieeeeee :D przecież skrytykowałem takiego cudownego, jak autor tematu, faceta :D