Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozpalonaNapalona

Dla Wszystkich Panow

Polecane posty

Gość RozpalonaNapalona

a wiec drodzy panowie 1 wolicie a) male piersi b) duze piersi 2 wolicie a) motylki b) bułeczki 3 wolicie a) ogolone b) nie ogolone i 4 ostatnie pytanie wolicie a) jak dzieczyna nie polyka b) jak dziewczyna polyka

Gość Niecny
duże zarośnięte cycki oraz cipa czarna od włochów to jest to :)

Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Nasza główna metoda to zaskoczenie. Zaskoczenie i strach. To dwie metody. Strach, zaskoczenie i bezwzględna skuteczność - trzy metody. Strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie papieżowi. Cztery.. Nie! Wśród naszych metod... Wśród naszych metod są takie elementy jak strach, zaskoczenie... Wejdziemy jeszcze raz... :o Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! Wśród naszych metod są tak różne elementy jak strach, zaskoczenie, bezwzględna skuteczność i niemalże fanatyczne oddanie papieżowi oraz piękne czerwone mundurki. Psiakrew! Nie umiem tego powiedzieć, ty spróbuj. :o ...Nikt nie...ee... "Spodziewa"! ..spodziewa... Nikt nie spodziewa się... ee... Hiszpańskiej... "Inkwizycji"! Wiem, wiem! Nikt nie spodziewa się Hiszpańskiej Inkwizycji! A ci, którzy się spodziewają... "Nasze główne metody to"! Nasze główne metody to... ee... "Zaskoczenie" ...zaskoczenie,... Dość! Zaczekaj. Nasza główna metoda, to zaskoczenie! Kardynale? Odczytajcie akt oskarżenia! :classic_cool:

Gość przestańcie mnie rozśmieszać
bo mam słabe zawory i się posikam :D

Gość jest to dobre
napisać byle słowo, a ten gietki wypierd zaraz wali monologi