Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoJe Nogizałamana

Moje krzywe nogi Ocencie czy jest az tak zle. FOTO

Polecane posty

Gość MoJe Nogizałamana

jestem załamana, uwielbiam spodniczki/szorty. Jednak nogi nie pozwalaja mi na chodzenie w tym, co lubie :( Czy da sie jakos wyprostowac nogi? http://tiny.pl/kmtr

Gość MoJe Nogizałamana
Czy mam zbyt grube uda?

Gość migotkap
nie masz az tak strasznie krzywych nog nie zaprzataj sobie tym glowy hehe;p i nos to co ci sie podoba a tak apropo to moim tez wiele brakuje do idealu...

Gość migotkap
moim zdaniem to ty wogole nie masz krzywych wlasciwie

Gość ekstra nogi
jakbym takie miała to bym codziennie zapieprzała w mini.

Gość ewelinay23
jak widać nie masz większych problemow jak wymyslanie sobie ich, a moze po prostu chcesz sie dowartosciowac i napisalas te masz krzywe nogi, czekasz az kazdy ci bedzie mowil ze sa piekne:p smiechu warte

Gość MoJe Nogizałamana
Nigdy nie myslalam ze mam ladne nogi!!!!! COdzien w upały zapieprzam w jeansach i plakac mi sie chce jak widze sliczne dziewczyny w spodenkach! nawet mama powiedziala mi ze mam krzywe;( chcialam jutro isc w spodniczce a normalknie boje sie ze zostane wysmiana!!!!!! inne foto: troche nie wyrazne. Licze na obiektywne SZCZERE oceny:(

Gość MoJe Nogizałamana
a czy według Was mam za grube uda? (niby w najszerszym miejscu 51cm do 170cm) ale wygladaja jak dwa balerony:( http://tiny.pl/kmtl

Gość kjkjaba
nogi sa superrr

Gość MoJe Nogizałamana
powaznie? Wiecie ja zaczelam marudzic mojej mamie ze mam krzywe nogi:( a ona jest najcudowniejsza kobieta na swiecie i powiedziała" troche krzywe masz.. ale w butach na obcasie tego tak nie widac". A ja starsznie wrazliwa jestem i cale lato zamierzałam chodzic w jeansach..

przy takim fasonie spódnicy każde uda wyglądają grubo. bardzo krzywych nie masz, bardzo grubych też - ale tę kieckę sobie odpuść :)

Gość może troszkę są krzywe
ale i tak niezłe. jakbym była facetem to bym się za tobą obejrzała,bo jest na co popatrzeć

Gość MoJe Nogizałamana
a mam pytanie, bo sie nie znam. Jakbym sie przelamała i wyszla w spodniczce, na egzamin (+ biała bluzka) to zakladac cienkie opalone rajstopy (oczywiscie do zakrytych butów) czy bez? Jest goraco, a ja sie nie znam..

Gość MoJe Nogizałamana
a te majtki tylko do chodzenia po domu.. w samych majtkach po domku chodze..;)no i koszulce

Gość MoJe Nogizałamana
musztarda tylko rodzice sa:P wiec.. ;) a wygodnie w nich bardzo:)

Gość dziewucho głupia
masz takie zajebiste nogi i jeszcze się pytasz? 😭 ja mam o wiele gorsze i zapieprzam w spódniczkach bo lubię, a ty takimi pytaniami mnie w kompleksy wpędzasz :(. Zazdroszczę ci tych nóg, są piękne po prostu...

Gość MoJe Nogizałamana
masz racje jestem glupia dziewucha z kompleksami.. :( Wstydze sie wyjsc w spodniczce po prostu. Tyle dziewczyn ma takie piekne PROSTE zgrabne nogi! :(

Gość dziewucho głupia
ale twoje nie są mocno krzywe, nie są też idealne, ale bardzo, bardzo bliskie ideału. Gdyby ludzie myśleli tak jak ty, to prawie wszyscy chodziliby w swetrach latem, długich spodniach i na głowie nosili takie reklamówki z otworkami na oczy bo coś tam mają nie-idealne... A ja ci mówię, masz bardzo ładne nogi i póki jesteś młoda powinnaś nosić mini.

Gość MoJe Nogizałamana
ale tak czy siak SĄ KRZYWE :(

Gość Ładne nózki..

Gość ile wazysz

Gość MojenogiZałamana
Waże 57 kg, 170cm.. Niby dobrze ale uda za grube mam:( i szerokie biodra

Gość patrycjai212
moim zdaniem fajne lydki uda fajna masz figure nie wstydz sie ubieraj krotkie spodenki czy spodniczki

Gość sucha13
czym Ty się przejmujesz. Mam ten sam problem. Moje na dodatek są chude..za chude. i też ciągle chodzę w dżinsach, nawet w te upały. a mój chłopak ciągle powtarza że mam najzgrabiejsze nogi na świecie. choć ja wsydzę się ich jak cholera. no ale cuż. jak dziewczyna sobie coś wmówi to koniec.... rozumiem Cie bo jestem w tej samej sytuacji