Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głodująca dziewczyna

czasami chodze głodna spać

Polecane posty

tak to prawda.mam męza który pracuje i 2 dzieci.nasze zarobki są tak małe że jest ciężko.czasami przy kolacji mówie po prostu że nie jestem głodna ,bo wiem że dla wszystkich nie starczy jedzenia.nie pijemy,nie palimy.jesteśmy normalna rodziną.piszecie tu czasami banały (nie krytykuje tego bo każdy ma jakiś problem) czasami niezle się bawicie.pisze wam że chociaż jest 21 wiek to takich ludzi jak ja jest więcej.

Gość a skad masz
internet, hę?

Gość a co robicie jakie macie
wyksztalcenie, ile macie lat ?

Gość to po kiego ciula z taka
to moze nie trzeba bylo dzieciarni robic, tylko znaleźć wpierw jakas dobrą robote?

Gość daj nr konta

Gość miaumiauuu
boze co za ludzie tu piszą....wasze komentarze sa na poziomie robala ...wstyd!!! Ja też kiedyś w życiu przerabialam sytuacje ze czasami nie było co jesc...i trudno jakos dalismy rade i teraz jest OK:)Nie martw sie Tobie też kiedys los wynagrodzi to wszystko:)Pozdrawiam.

Gość a skad masz
no jesli jest aż tak źle ze na jedzenie brakuje to może warto odciać ten internet i zaoszczędzic trochę grosza!!

Gość Oczywiście się wtrącę
gackowata, Ty zawsze taka wesoła i niegłupia jesteś. Nie mogłaś głodować, bo pochodzisz na pewno z porządnej rodziny, a takie nie stały u progu głodu x-naście lat temu

co do internetu to nie mam,korzystam w pracy.mam 31 lat ,mąż 32

Gość genia z blokowiska
Potwierdzam. Niby się pracuje, lecz na wszystko nie starcza. Ja mam dwójkę w wieku szkolnym. Wprawdzie nikt u nas nie głoduje, ale kupuje jak najtańsze jedzenie, często przeceniony nabiał, parówki z konczącym się terminem ważnosci... :o Do picia przegotowana woda...

Gość plakałam naaaa
z jakiego miasta jestes? może będe mogla Ci pomoc

Gość karolina malina
sorry, ale a takim wypadku trza się wziąć do roboty :)

o tej porzy w pracy? z dostępem do kompa? kuzwa, ok.zal mi was, ale trzeba bylo sie uczyc i pracowac a nie mnozyc jak kroliki

Gość to pracuj pracuj porządnie
zeby na jedzenie starczyło :classic_cool: chętnie postawiłabym ci coś do zarcia ale sama się uczę i pracuję i nie ma lekko

a ile macie w sumie? kasy? Co z miewszkaniem - ile na to wydajecie? Da sie na czyms zaoszczedzic?

Gość miaumiauuu
karolina malina ...moze wytłumaczysz nam wszystkim do jakiej to niby roboty ma się wziąc autorka topiku?????Przecież kuźwa chyba pisze ze pracuje...ludzie walnijcie sie w te puste łby zanim zaczniecie pisac takie brednie jak karolina malina

Gość genia z blokowiska
Ale mam internet (za 30 zł), mam pralkę, telewizor, nieporwane ubrania i wstawione zęby - dla osób z zewnątrz bieda naszej rodziny nie rzuca sie w oczy. Ale nie cierpię gości, sytuacji, kiedy trzeba coś postawic na stół - gdy goście bezmyślnie wcinają ciastka, ja myslę tylko o tym, że te ciastka chciałyby zjeść moje dzieci...Lecz dla wszystkich nie starczy....

Gość plakałam naaaa
Jakie to jest ciekawe ze ja szukam pracownika a tu ludzie maja problemy z kasa

Gość karolina malina
miaumiauuu do roboty, która przynosi więcej kasy oczywiście :)

oboje pracujemy.wydaje mi się że nasz problem jest w tym że nie mieszkamy w dużym mieście,tylko w małym miasteczku.napisałam po przeczytaniu tematu o chłopaku któremu zaproponowano prace z 3,5 tyś.a on się wypiął.no wybaczcie ,ale krew mnie zalewa

genia, to przestan sie sie zachowywac jak dulska i zamaist zastanawiac sie co pomysla inni to mysl o dzieciach. Co za mentalnosc, ja pierdole

Gość karolina malina
głodująca dziewczyna a nie myślałaś o zmianie pracy, albo chociaż o czymś dodatkowym? jakie zarobki Cię urządzają?

Gość geografia
genia sory, ale bezmyslne w twqoim wypadku bylo wstawianie zebow i zakladanie internetu- starczyloby na ciastka dla dzieci:o

Gość genia z blokowiska
W dodatku mąż trzyma psa, a pies duzo zre, proponowałam, by uśpic psa, lecz mmąż i dzieci sie nie zgadzają :o a po co w wieżowcu taki wielki pies?

moze przedstaw bardziej szczególowo swoja sytuacje ( jestes anonimowa) to ktos bedzie umial ci pomóc, albo doradzic.Teraz przeciez poszukuje sie pracowników, czasem mozna wybierac

Gość mam pytanie do autorki
1. o tej porze jestes w pracy? 2. masz przerwe? bo jesli nie to zmykaj do roboty szybciutko bo się szef zdenerwuje!