Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzycielkaaaaa1111

JAKI PRODUKT WYSZCZUPLAJĄCY?????

Polecane posty

mam ptanie czy znacie jakis wyprobowany i wiarygodny kosmetyk wyszczuplajacy? ktory likwiduje rozstepy/ujedrnia skore? ostatnio zaczelam diete i chcialabym jakos zadbac o moje cialo...a moze sa jakies skuteczne domowe metody?

Gość iiiiii tam
a jaką kasę chciałabyś wydać?

Gość sibi
ćwiczenia !a krem jakiś ujędrniający poszukaj w drogerii,ja smaruje ciałko od niedawna olejem kokosowym bo nie preferuję kremów bo chemia..

Gość sibi
wiesz na niektórych dziala eveline a niektórzy wolą garniera,musisz wypróbowac na swej skórze,ja miałam kiedyś eveline serum i ok było ale nie pamietam ceny

Gość sibi
a z domowych sposobów to fusy z kawy,robisz piling z nich mieszajac je z oliwą z oliwek lub jogurtem,wygładza i ma własciwosci antycelulitowe a po pilingu masarz oliwką. a najlepiej kup se rękawice do masarzu ja taka miałam uzywałam codzien do mycia i wygładziłam skóre,albo gąbka taka szorstka

ja stosuję Deco suplement ułatwiający odchudzanie i spalanie tkanki tłuszczowej ,chudnę stopniowo i nie zauważyłam żeby skóra straciła na jędrności a i polecam na koniec kąpieli zimny prysznic na uda i pośladki:)

Gość efka11
Ja mam wypróbowany balsam o czym pisałm juz wcześniej.Jest to bakaliowy balsam erisa prosysytem home care.Super wygładza skórę, ma fajny brązowy kolor i ładnie pachnie.Skóra jest po nim wygładzona.

Gość niedoswiadczona w tym
moja kumpela po porodze walczyla z widocznym juz na ciele cellulitem i pomoglo jej nivea>>goodbye cellulite

Gość niedoswiadczona w tym
a z tabletek najlepsze sa cellasene bo dzialaja od wewn. drogi ale b skuteczny ale to dla osob ktore juz widza na ciele ciellulit bez uciskania

ja bym polecala cwiczenia... mozesz takze chodzic na jakies masarze czy cos takiego.... istnieja takze w Polsce takie wczasy odchudzające na ktorych jestes przez 2 tygodnia... jest tam odpowiednia dieta .... bardzo skuteczne! mozna w ciagu 2 tygodni schudnac 10-15 kg zalezy... męzczyzni wiecej chudna a takich metod domowych nie znam... kosmetyki z AA(dostepne w aptekach) są dosc dobre... mozesz sporobowac kupic odpowiedni czy bedzie ci pomagal...

Gość anty AA
AA sa do bani