Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kangoor

Zdrada normalnością

Polecane posty

Gość kangoor

Ludzie zdradzają coraz częściej z przyczyną, lub bez przyczyny i robią to już tak często że zaczyna to być normalnością

Gość niezbity fakt
:O

Gość ja niestety tez sie z tym
zgadzam

ludzie ZAWSZE się zdradzali. poczytajcie kochani troszkę literatury o życiu codziennym w poprzednich wiekach. różnica była taka, ze mężczyźni MIELI PRAWO do chadzania do burdeli, posiadania kochanek, utrzymanek, itd. a kobiety zwyczajnie sprytniej to ukrywały, bo konsekwencje byłyby zbyt poważne. jedyna różnica jest taka, że w tej chwili ludzie mniej się przejmują tym, że zdrada się WYDA, bo obecnie łatwiej się rozstać niż kiedyś.

Gość zl.
no to swietnie czas wrócic do czasów kurestwa i ciemnoty, a moze znów nastały??

Gość zl.
kazde usprawiedliwienie szuka własnej filozofii

ZL -wielki moralizator :P zajmijcie się swoimi dupami. jak każdy będzie siebie pilnował, nie będzie komu zdradzać :P

Gość zl.
movering - zgadzam sie . zamiast usprawiedliwiac kurestwo nalezy edukowac społeczenstwo nie zdające sobie sprawy z dalekosieznych konsekwencji powszechnosci zdrady

Gość zl.
ja nikogo nie moralizuje, wyrazam swoja opinie, a czy was boli ze nie jestem kurwiarzem?

Gość kangoor
takim zachowaniem dajemy przykład dzieciom i one również będą uważać to za rzecz normalną w chwili obecnej więcej jest zdradzających niż wiernych

ZL a możesz se nawet świętym być, wali mnie. tylko śmieszą mnie twoje oburzone teksty, że TERAZ to taka zgnilizna moralna :P a ja ci powtarzam - ZAWSZE tak było, tylko teraz nikt nie udaje, że jest inaczej. kiedyś ludzie po zdradzie kisili się nadal we własnym piekiełku, bo opinia, bo ekonomia. a teraz ludzie się rozstają, rozwodzą. i to jedyna różnica.

plaga naszych czasów? :D:D:D jasssne...:D:D:D a wcześniej to wszyscy byli sobie wierni ad mortem defaecatam?:D:D:D:D

Gość i co tylko dlatego że
ZAWSZE się zdradzali, to jest to w porządku? :O Otóż NIE JEST. Zresztą, ja osobiście uważam, że teraz jest więcej zdrady. Więcej okazji, więcej narzędzi (choćby internet).

Gość zl.
kurwa ale po co usprawiedliwiac kurestwo, czy to wazne jak było? wazne jak jest i to całe gówno spuszczamy na głowy naszych dzieci

dokładnie zl.

z wirtualnego seksu to przynajmniej dzieci nie ma...i trudno podłapać brzydką chorobę :D:D:D I taniej wychodzi, niż utrzymywanie kochanki :D:D:D

ale nie chodzi o wirtualny seks :O tylko np o to, jak łatwo jest znaleźć w necie chętnych na seks :O Te wszystkie randki, anonse, czaty... przecież 90% ludzi którzy tam się logują chodzi o jedno :O

Gość rozmieńmy się na drobne
najpierw ze 3 skrobanki. Potem obopolne zdrady i uczenie dziecka, że to normalka. A jak konsekwencje tego syfu zwalą się nam na głowę to prośba o eutanazję :P

Gość papkin
Problem ze zdradą polega na tym że w dzisiejszych czasach ludzie nie umieją ze sobą po prostu porozmawiać.

Gość rozmieńmy się na drobne
rozmowa to tylko część problemu. Drugą częścią jest JA na piedestale :classic_cool:

Gość zl.
ja jestem i czysty i powoli mam w d.. co robia inni, nie straszna mi kiła i rzezaczka i hiva sie nie boje, boje sie jedynie o swoje dzieci bo zepsucia coraz wiecej

rozmieńmy sie na drobne : a wiesz, co to takiego eutanazja? Bo chyba nie bardzo.

a według mnie za dużo myśli się w kategoriach: "JA". Ludzie są egoistami, liczy się dla nich tylko przyjemność własna.

rozmieńmy się... - widzę że postrzegamy to podobnie